Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (89)

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Pohádky mám ráda, na každé se dá najít něco hezkého. I když se moc snažím, tak tady NIC! Nechápu, jak se tahle parodie na pohádku mohla promítat v kině. Za těchto 99 minut by se nemělo platit, spíš naopak! Příšerné dialogy díky kterým i zkušení herci vypadali nepřirozeně. Což pak ti nezkušení? A zpracování draka v digitální době roku 2018? To je opravdu úsměvné. Pamatujete na skoro 30 let starou pohádku Za humny je drak? Tady se očividně někde stala chyba... :-)

plakát

Aféra (2014) (seriál) 

Hlavní postavy mě většinu času svým chováním spíš iritují. Rozhodně nejsem fanynkou Noaha, naopak nechápu, jaké charisma se mu tam přisuzuje. Nicméně je seriál velmi zajímavě a hlavně napínavě natočený a první dvě série hodnotím velmi kladně.

plakát

Štiky (2018) (pořad) odpad!

Viděla jsem část jednoho dílu a zanechalo to tak silný dojem, že i komentář napíšu. Napadá mě hodně vulgarit, ale to bych se snížila na úroveň té oteklé, prapodivné paní, co vypouští z pusy neuvěřitelné (jak to napsat slušně) hovadiny a chová se jako úplný (jak to napsat slušně) magor. Myslím, že jsem u tohoto pořadu občas vypadala i já jako dement, když jsem otevírala nevěřícně pusu. Takže ano, jestli to má sledovanost, tak lidi baví šílenosti, bizardnosti a hloupost ostatních.

plakát

Wind River (2017) 

Jednoduché, napínavé, uvěřitelné. Mírně nadsazuji, ale cítím to na plný počet.

plakát

1890 (2017) (seriál) 

Zbytečně natahováné, nicméně za mě povedené. Líbila se mi kamera, prostředí, střídání tajemné linky a komických vystoupení těch dvou "sprostých žandárů". Spojení těhle Matlů a věčně namįchnutého Majera nemělo chybu. Kolejnik mě v teto roli az tak neseděl, ale postupem času jsem si zvykla. Na 4 hvězdy to u me není, ale je to určitě lepší trojka.

plakát

Černý motýl (2017) 

Překombinované, dobře obsazené, ale ani na průměr to nedosáhlo.

plakát

Tenkrát v ráji (2016) 

Příšerně nudnej film... Jedna hvězda Budařovi, druhá za tu přírodní scenerii.

plakát

Pohádky pro Emu (2016) 

Moc milý film a fajn herci, takových filmů je poslední dobou jako šafránu.

Ovládací panel
4 body