Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (95)

plakát

Sestra II (2023) 

První díl sestry je jednoznačně můj druhý nejoblíbenější horor (protože co může trumfnout chatu v horách, která má zabijáckého jednorožce?!). Každopádně, pokračování se dalo po konci "jedničky" očekávat. Postavu démonické sestry mám opravdu ráda, je prostě skvěle děsivá. Ty "lekačky" se po pár opakováních, ale omrzí a stanou se hodně předvídatelnými. Vizuálně krásné, ale dějově horší než jednička.

plakát

Do temnoty (2018) (seriál) 

Musím se přiznat, ta první epizoda se mi vážně moc líbila. Já vím, že není nejlépe hodnocená, ale prostě asi miluju takový druh psychopatů. Není to špatný námět, každý díl je vlastně úplně jiný, takže nemusíte koukat na všechny a v určitém pořadí. Jen kvalita jednotlivých dílů je kolísavá.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Jako pardon, asi jsem naivní, ale od herců čekám, že budou hrát. Dialogy šité na míru pro třináctileté slečny po lobotomii. Ta hvězdička, co zde seriálu nechávám, je za poměrně slušný vizuál. P.S. Vzdala jsem to po 2. dílu.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Knihy o zaklínači jsem samozřejmě četla. Líbili se mi?...Ovšem!...Nejvíce první dvě, které jsou formou příběhů, k těm se opravdu ráda vracím.Těšila jsem se na seriál? ...Těžko říct, bála jsem se toho, co provede se světem zaklínače korektnost. Zklamaná jsem koneckonců nebyla, protože jsem nečekala příliš. Chápu i všeobecné nadšení. Ale tam to pro mě končí, bohužel, H. Caavill mi do role Geralta vůbec neseděl, postava Triss je v seriálu vykresléná jako cikánka, Ciri zachrání "temný elf", ve světě zaklínače...opravdu? Taky mi tam nesedí některé drobnosti ohledně Kaer Morhen, časově. Sečteno podtrženo, čekají mne ještě poslední 2 díly, bez kterých bych se klidně obešla.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

První sérii jsem viděla prakticky najednou, bylo to skvělé, neotřelé a bavilo mě to...jak se natáčeli další a další série můj zájem opadal. Pro mě se z toho stala jakási fantasy telenovela...určitě dokoukám i poslední sérii, ale ne proto, že bych vyloženě chtěla, ale kouká se přítel a jsem decentně přinucena dívat se taktéž...

plakát

Jigsaw (2017) 

Myslela jsem, že SAW je už vyčerpané téma, které už nemá čím překvapit. Mýlila jsem se, sice se zase vše točí kolem Johna Kramera, ale zápletka je poměrně originální. Nemám ráda filmy, u kterých lze snadno předvídat jak se děj bude vyvíjet. Já jsem se bavila.

plakát

Hellsing (2001) (seriál) 

Pro mě je tohle prostě klasika, skvělé anime, které jsem již mnohokrát viděla. Ovšem k napsání komentáře mě donutila až skutečnost, že jsem si minulý týden chtěla pusitit Hellsing znovu. Na tom by nebylo nic špatného...pustím si první epizodu a hned vím co je špatně. Omylem jsem si pustila Hellsing s českým dabingem :D...ušní bubínky mě bolí ještě dnes.

plakát

Sestra (2018) 

Po letech musím upravit svoje hodnocení. Musím konstatovat, že se mi tento film "dostal" pod kůži a patří k mým nejoblíbenějším hororům. Překrásný vizuál, lekačky tu na mě taky fungují.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Knihu jsem četla. A to, že někdo koupí práva ke skvělé knize a nechá tam z té knihy jen postavy a předělá to celé tak, že to nedává smysl je vážně smutné. Kvalitní kniha neznamená i kvalitní film.