Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Avengers

Avengers (2012)

Nedokážu ani slovy vyjádřit dokonalost tohoto filmu. Skloubit všechny hrdiny a vytvořit něco tak úžasného je neskutečné. Nikdy jsem se snad nenasmála tolik u filmu, který není žánrem komedie. Tony Stark zase naprosto geniální a charismatický, Thor je arogantní, Hulk je prostě Hulk, Blackwidow je prostě zabiják se vším všudy, bez emocí, Hawkeye prostě Legolas a jediný s kým mám problém Kapitán Amerika, jako vždy totálně mimo. Jediné co lze filmu vytknout je to, že pokračovaní bude až v roce 2015. "Vidět Avengers a zemřít. "

Princezna Mononoke

Princezna Mononoke (1997)

Toto bylo první anime, co jsem kdy viděla, proto je to pro mě něco výjimečného. Mám s tímto filmem spojeno mnoho dobrých vzpomínek. Příběh, který mě fascinoval společně s dobrou animací, mě u obrazovky udržel a přitom jsem si to užívala. Takto dobrých anime by mělo být víc.

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Vtipné, 122 minut překvapivě rychle uteče a vy si říkáte jaká je to škoda, že už běží titulky. Postavy jsou více než sympatické, nejlepší postavou je podle mě Groot. Dávám ale o hvězdu méně za tu scénu kdy Peter tančí aby odlákal pozornost... pro mě absolutně nepochopitelné.