Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (26)

plakát

Faunův labyrint (2006) 

Dobrý film poznám podle toho, že ho mám v hlavě ještě dlouho po odchodu z kina. A Faunův labyrint se mi tam držel sakra dlouho. Prostě drsné, smutný konec, ale jedním slovem nádhera.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Nic moc jsem od toho nečekala a bylo to příjemné překvapení, hlavne McCounaghey jako vyžilá polotroska byl opravdu výbornej, k němu kupodivu přirozeně doplňující dvojici Harrelson. Nemohla jsem se odtrhnout, i když i tak jsou tam místy trochu zdlouhavé pasáže. Přesto dávám plný počet.

plakát

Labyrint (2015) (seriál) 

Za mě naprůměr takže hodnotím vysoko, trošku takovej uondanej konec, ale jinak dobří herci, napětí, zajímavé zápletky, dobrá hudba, prostě pan režisér Strach to má zmáknutý a ještě si v závěru zahrál.

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Po velké reklamě a songu od Chinaski jsem sice čekala "jen" lepší seriálový průměr, ale byla jsem zklamaná. Možná je to vtipné pro moraváky, kteří prostředí znají, ale mě to skoro nerozesmálo a i herci hráli tak nějak nepřirozeně. No, nic moc, nevim, jestli Kolečko psal scénář s flaškou vína :)

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Jako stálá fanynka X menů hodnotím vysoko, co mi trochu nesedí je McAvoy v roli Charlese, takovej moc zženštilej typ, tentokrát jsem to vnímala nějak víc než v předchozím díle. Jinak jako vždy pěkná podívaná. Na můj vkus, už to začíná být trochu překombinované, tvůrci dle mmého názoru už vytěžili z námětu maximum.

plakát

Desperado (1995) 

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Nestárnoucí scény a hlášky. Už jsem ho viděla několikrát a pořád mě baví.

plakát

X-Men: První třída (2011) 

X men nezklamal, naopak. Ráda si pustím kterýkoliv díl, takže jsem byla zvědavá, jak avizované setkání Magneta s Charlesem tvůrci "uchopili" a opět mě to bavilo od začátku do konce. Pěkná scénka s Wolverinem, kterého osloví v baru při nahánění "mutantů" :) .

plakát

QI - na vše máme odpověď (2013) (pořad) 

Asi to není humor pro každého, ale já jsem se bavila u všech dílů, nasmála jsem se jako už dlouho u žádného rádobyzábavného pořadu, proto hodnotím vysoko. Rychlý konec pořadu mě mrzí.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Velmi dobrý Rhys Meyers v roli padoucha, jinak celkem o ničem. Začátek slibný, tak do jedné třetiny, pak už to jde do kytek dovršeno zjištěním, že hlavní do sebe zamilovaný pár jsou sourozenci.

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)