Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (29)

plakát

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022) (TV film) 

Už z principu nemůžu dát míň než 5 hvězdiček. S Harry Potterem jsem vyrůstala a je to nedílná součást mého života.. Nikdy nezapomenu na to jak jsem s rodiči šla na první díl do kina a s herci jsme byli stejně staří.  Jediné co mě na tomto dokumentu mrzí a celkem i hodně štve je vyškrtnutí samotné tvůrkyně J. K. Rowling bez které by nic z tohoto nebylo..

plakát

Rivalové (2013) 

Výborný film.. málokdy se stane, že z kina vycházím oněmělá. Dneska se to stalo, herci skvělí, neskutečně napínavé situace..srdce mi chvilkama málem vyskočilo z hrudi :D.. Pane Howarde, smekám, jste mistr :-)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Tak už koukám na třetí sérii a jsem do toho neskutečně zažraná :) Na tady tyhle 'zombíkovský' témata sice moc nejsem, ale tomuhle jsem se rozhodla dát šanci, a určitě nelituju :) !!!

plakát

One Direction 3D: This Is Us (2013) 

Já tyhle kluky už od jejich začátků v X Factoru zbožňuju, a dost mě mrzí 'odpady' některých uživatelů bez toho, aniž by se na film podívali. Ale co, závistivci vždycky budou, to člověk nezmění. Myslím si, že film skvěle zachytil, jak se z 5 normálních kluků stalo světové šílenství, ale co hlavně, tak to, že se slávou nezměnili. Že jsou to pořád ti normální kluci, kteří si nic nemusí dokazovat, nebo se povyšovat nad ostatní. Kluci, kteří věnují celý výdělek na singlu dětem v Africe (100 000 000 LIBER), kluci, kteří pořád dávají najevo svým fanynkám jejich lásku a vděčnost za to, co pro ně všechno udělaly. Tohle si nemyslím, že by se dalo říci o mnoha dnešních celebritách. SO STOP THE HATE AND GET A LIFE PLEASE ;)

plakát

Mama (2013) 

Myslím si, že měl film velký potenciál a hlavně zajímavý příběh, který nebyl úplně dobře dotažený.. Ten konec mi přišel už trochu moc.

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Hoodně dlouho jsem se k tomuto seriálu musela 'dokopávat' a teď jsem na něm přímo závislá :D Hudbu zbožňuju, takže je to seriál jako dělaný pro mě, občas mi akorát vadí některé postavy, ale tomu se asi člověk nevyhne ;) Po shlédhnutí 2. série hodnotím 5 * !

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Mísí se ve mě mnoho pocitů, které nějak nedokážu popsat.. a to není úplně dobře. Na mě asi už trošku moc 'přebarevné'.. příběh ale celkem hezký, a okřídlená opička se mi moc líbila :D!

plakát

Terapie láskou (2012) 

Po opravdu dlouhé době jsem se u závěrečných titulků usmívala. KONEČNĚ!

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Na odreagování super, líbí se mi, že to má vlastní nápad a netočí se to furt kolem jedné a té samé věci jako třeba Twilight. Zdá se mi, ale že seriál trošku ztrácí tempo, co měl třeba ve druhé sérii, tak doufám že se to zlepší a nebudou to moc protahovat :-) ------------------------------------- Změna hodnocení po začátku páté série: 3 hvězdičky.. začíná to být neskutečně utahaný a nudný..ani nemluvím o tom, že tam už nejsou původní upíři. Je to už prostě nuda, řeší se pořád to samý dokola, Stelena, Delena. Dívám se na to už spíš ze zvyku :(

plakát

Zoufalé manželky (2004) (seriál) 

Zoufalky, to byl prostě skvělej seriál. U něho jsem se jak nasmála, tak nabrečela. A přesně takový by seriály měly být :-) Doufám že někdy najdu čas podívat se na něj celý znovu.