Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Vzepřít se obrům

Vzepřít se obrům (2006)

Snad nejlepší křestˇanský film. I když tady někteří psali, že je to hloupost a vymazávání mozků, tak tomu tak není. Takové věci se dějí i ve skutečnosti, stačí, když budete Bohu důvěřovat :) . Tento film mi vždy zlepší náladu. Opravdu moc povedený.

Na vrchol

Na vrchol (2002)

Moc pěkný film, i když smutný. Je nádherné vidět, jak Bůh pracuje v našich životech a jak Mu na nás záleží, a to je právě ukázáno v tomto filmu.

Letters to God

Letters to God (2010)

Úžasný film, vypravující skutečný příběh nemocného chlapce Tylera, úžasná hudba. I když nemám ráda filmy se špatným koncem, tento film si mě dostal. Dívali jsme se na to ve škole a i klukům, kteří jsou proti všem filmům bez rvaček a krve a hlavně proti křestanským filmům, tak říkali, že toto se jim opravdu líbilo. A navíc tam hraje úžasná dětská herečka Bailee Madison, která podala báječný výkon.

Deset důvodů, proč tě nenávidím

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999)

Když jsem se na to dívala poprvé, tak jsem si pomylsela, že větší trapnost jsem v životě neviděla. Ale i přesto jsem se musela na film dodívat. Ovšem na konci se můj názor na film obrátil o 180 stupňů a teď se na to vždy ráda podívám znovu. Jeden z nejlepších konců, co znám :)