Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Kapitán Phillips

Kapitán Phillips (2013)

Fenomenální výkon mého nejoblíbenějšího herce Toma Hankse. Hodně dlouho jsem se na tento snímek těšil a o to víc jsem rád, že nejsem zklamaný. Dechberoucí děj filmu Captain Phillips emotivně drtí diváka po celou dobu "obsazování" lodi až po závěrečné rozuzlení pod záštitou Navy Seals. Tady se nedá nic vytknout, pokud bych mohl někde udělit 6***** bylo by to jednoznačně tu... Neváhal bych ani vteřinu!

The Art of Flight

The Art of Flight (2011)

Nádherné záběry nejenom z Aljašky ale také z Chile a Patagonie. Tyto záběry bych doporučil jako ukázku dokumentárního filmu o sportu, který Vám má dodat tu správnou dávku adrenalinu. Je až neuvěřitelné a dechberoucí co snowboardisté jako je Travis Rice nebo Scotty Lago dokážou na svahu. Je to perfektní, přitom tito lidé hazardují se životem. Film doprovázela hudba, která byla snad přesně ušitá na míru. Jsem milovník zimních sportů a zimní krajiny - tenhle film mě opravdu dostal!

Gran Torino

Gran Torino (2008)

Dlouho jsem přemýšlel jestli se mám na film podívat nebo ne. Nakonec mě přemluvilo auto, které ve filmu vystupuje - Ford Gran Torino, protože to se mi hodně líbí. Nejsme tu ale pro hodnocení aut, nýbrž filmů. Co se týče hereckého výkonu Clinta Eastwooda - neuvěřitelné. Vše řešil ze své "verandy". Téměř se odtud ani nepohl. Moc se mi líbil závěr filmu, který byl nečekaný... Tenhle film je jeden z mých nejoblíbenějších. Doporučuji!

Podivuhodný případ Benjamina Buttona

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008)

Tento snímek si mě opravdu získal během několika málo minut. Opravdu zajímavý námět a ještě lepší provedení. Putuje do kategorie mých nejoblíbenějších filmů.. Jednoznačně 5 *****

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

Kvůli takovým filmům je mi sci-fi žánr bližší a bližší. Tento film si mě získal během několika málo minut. Výborné herecké obsazení, výborná myšlenka, výborné zpracování. Tady se není o čem víc bavit se snažit o nějakou kritiku. Pro mě je tohle jednoznačně film roku 2014.