Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 085)

plakát

Valhalla: Říše bohů (2019) 

Fantastická ukolébavka! Dokoukáno natřikrát, nechtělo se mi totiž věřit, že z toho absolutně nic kloudného nevyleze. A ejhle - nevylezlo. Jak šokantní. Skoro jako cigi Loki. Chápu, má jít o boha přetvářky a lži. Ovšem co dělá Romea? Spí? Že by polevila v pozornosti? Zapíjí se snad nějaký nový dotační program? Považme.

plakát

Love Island (2021) (pořad) odpad!

Éňa Špíglů se ve své recenzi tak trošku bohorovně ptá, zda jsme až taková masochistická hovada, že sledujeme něco, čemu následně dáváme odpad. Nedobře se táže! Lidé samozřejmě budou reality show sledovat právě proto, že jimi pohrdají. Někdo sice zdůvodní svůj zájem sexuálním pudem, neboť se mu některá, některý, některé z obludária líbí, ovšem v době volně dostupného zooporna považuji tento důvod za podružný. Jiný by mohl snad namítnout, že jej zaujala ona soutěživost - a přirovnávat pořad ku sportu, ale i on si je patrně vědom dramaturgických zásahů, byť mu třeba z hlavy roste houba a plovací blánu má nejen mezi prsty, ale i v podpaží.  Připodobnit lze tedy tak jedině k americkému wrestlingu, že. Ne ne ne. Na tyhle krávovinky se díváme hlavně proto, že chceme NENÁVIDĚT! A opovrhovat, vysmívat se, potutelně si mnout paciny, že s námi to až tak zlé není.... Což neznamená, že kvalitu daného televizního utrpení nemůže divák, co si ukojil své uštěpačné choutky, následně zahrnout pod kolonku shit. Obzvláště, když si ve chvíli sebereflexe uvědomí, co jej vlastně na tomto formátu zaujalo nejvíce. No, a nyní k té partičce plavčíků, co se týdny zmateně motají mezi postelemi v ložnicích, sedačkami ve vilce, lehátky u bazénu a židličkami na terase.  Byť sice připomínají generátory náhodných slov, není, co na nich nenávidět. To je zásadní chyba dramaturgického týmu. Figurky nedostávají vůbec prostor projevit něco, co by se dalo nazvat osobností. Úkoly, připomínající zábavné odpoledne předškoláčků na zahrádce mateřské školky,  jen těžko donutí někoho prokázat, čím či kým je ve skutečnosti. Škoda. Tak rád bych si zanenáviděl. Odpad.

plakát

Zabiják proti své vůli (2019) 

Fajn hýkačka pro chvilky, kdy vás nic nebolí, svět je lenivý až do rozplizla a jediné, co chybí, je troška nenáročné, avšak též strhující zábavy. Jestli tedy nemáte nablízku nějaké rozkuřovátko. To je pro podobné chvilky ještě lepší varianta. Pokud si dobře vzpomínám.

plakát

Tenet (2020) 

Hroznej mrdňyg.

plakát

VyPlašení (2020) (pořad) 

Úkol je najít otvírák, kurva!

plakát

Hlava Medúzy - Vykročení do života (2021) (epizoda) odpad!

Protože je krátce po začátku nového roku a člověk je ještě plný předsevzetí, vánoční náladičky a cukru z vosích hnízd, na komentáři se to samozřejmě projeví. Je nesporné, že roste kult. Přinejmenším v našem rybníčku by mohl zastínit klasické hity Eda Wooda či Vojty Trapla. A to věc je dobrá. Chm.... co bych ještě pochválil.... aha, je úžasné, jak dokáže kvalita scénáře od stejného autora býti ve dvou případech odlišná, vite? Labyrint a teď tady ta škeble žahavce. Velice zjímavé. Možná za tím hledejme Strach.Pf. Pfrrr. Éééé co dál, co dál - Ha. Ona hlava Medůzy (dle mytologické předlohy Medusy, což by snad názvu slušelo více), tedy neposednými hady rozvrkočená šíša ohyzdnice, má být patrně mozkovna Čvančarky, kdy je ona hadovitá rozpustilost maskována apartním kulíškem. Ovšem, bohužel, bez bambulky. To jediné snad chybí paní Jitce k dokonalosti, když už tak hezky papá. Eh. Eda. Isteník. Bomba! Nejlepší společenská hra zítřka - pokaždé, když pan detektiv promluví, musí si všichni švihnout panáka, a to i přes huronský smích, co jimi otřásá. Inu, budete mít řádně propláchnuté dutiny. Takže jediné, co se dá po prvních dílech vytknout, je vše, co může ovlivnit režisér. Pedouš by se měl věnovat jenom reklamám, prosím.

plakát

Neznámá bitva (2019) 

Trošku to vybočuje z běžného vykreslení sovětských hrdinů, přinejmenším tedy sovětskými filmaři, že? A ano, Rusák je jen Sovět jinak. Co jsem to....jo. Hodnocení čtyřmima hvězdičkamami jasně ukazuje, že se mi dílko líbilo velmi. Jen - a to bude asi patřit k mým věčným steskům - zde zase řada mužiků pronáší během běžných hovorů ultimátní nesmysly, pitvoří se více, než japka v mangách a některé charaktery psal Dostojevského nevlastní prapravnuk po lobotomii rýčem. Ovšem, jak jsem již sdělil národu výše - jinak pecička.

plakát

Apokalypsa: 1. světová válka (2014) (seriál) 

Vážně si myslíte, že je lidstvo an sich smysluplná záležitost? No prosím, pusťte si toto. Jako zázrakem se vám během chvíle v ruce objeví žiletka, copy se samy svážou do oprátky a objevíte nečekanou schopnost zfalšovat recept na arsenik. Doporučuji všem farářům - vyserte se na blábolení, zahoďte kolárek a jděte si ven zaprcat i se staršími chlapci, protože vaše služba spolku živočichů, nejvíce připomínajících tupé mravence, je zcela zbytečná. Bůh není.

Ovládací panel
170. nej uživatel Česko
128 bodů