Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (288)

plakát

Kuroko no basket (2012) (seriál) 

Dávám 4* a to čistě proto, že narozdíl od posledních dvou anime, které jsem si pouštěla(Ansatsu Kyoshitsu, Log Horizon) a napůl je dropla, vrátila se k YYH abych si spravila chuť po tom, co jsem mezitím zkusila live-action, z kterýho mi bylo na blití, jsem Kuroko no Basket shlídla úplně celý a pustila se rovnou do druhé série. Nemůžu sice říct, že je to kdoví jaká pecka. Jednoduše tam chlapci s ladícími vlasy, obočím a očima(to jsou ti nejdůležitější, ti ostatní jsou prostě obyčejní, chápeme se) hrajou dramaticky basket. A přestože je námět až tak jednoduché není to nudný. Ha! A hlavně bišíci, že jo...

plakát

Log Horizon (2013) (seriál) 

Je mě líto, ale strašně mě to nudilo. Přitom námět nebyl vůbec k zahození. Očekávala jsem něco ve stylu SAO, ale tady se akorát mlelo pantem.

plakát

Ansacu kjóšicu (2015) (seriál) 

Skončila jsem v polovině a nemám nijak zvlášť chuť se dál trápit. Tak jako třeba Log Horizon ačkoliv s ucházejícím námětem je nuda k uzoufání, tak tohle je už od základu chujovina. Já jsem byla zvědavá jakej plot to vlastně bude mít, proč se vlastně ty děcka snaží toho chobatňáka zabít a upřímně jsem byla strašně zklamaná tím jakej primitivní "příběh" to ve finále byl.

plakát

Netvor (2023) 

Natočený je to chytlavě, to se musí nechat. Ale je tam plno nejasností, který mi prostě vadí. Už vlastně celá ta myšlenka filmu je podivná. Protože mají hošani tajný zvláštní kamarádský vztah přece pořád nevede k tomu potopit učitele a ještě k tomu toho hodnýho. Nevim, nějak mě to neštymuje. A je toho víc. Zanechalo to ve mě plno otázek a žádné odpovědi. Opět, další takové pošahané japonské film. A ten tosidělášprdel konec....to už je přeháňka.

plakát

Krotitelé duchů: Odkaz (2021) 

Když jsem viděla, že drahá polovice pouští nový Krotitelé duchů, předem jsem to odsoudila jako srajdu. Ale překvapivě to srajda nebyla. Normálně mě to bavilo. Všechny ty odkazy na starý Krotitelé duchů a ty mini maršmelounky byli tak roztomilý! Dost mě taky překvapila Mckenna Grace, ta holka je normálně fakt dobrá a opravdu evokovala Spenglerova potomka. Vcelku svižné, zábavné, nostalgické.

plakát

K zemi hleď! (2021) odpad!

Nevtipné, nudné a trapné.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Tak mě třeba zlynčujte tvl. Jako herecký výkon Iron mana a Murphyho byl super. Damon taky ušel. Ale nuda k uzoufání a k tomu v kombu s mým velmi neoblíbeným tématem. Ač se snažím být objektivní, stejně mě to děsně nudilo. Vlastně jsem zjistila, že jsem o tom už nikdy nic nechtěla vědět an vidět.

plakát

Jméno růže (1986) 

Knihu jsem nečetla, ale podle zdejších komentářů ji asi prubnu ať vím nakolik ji ve filmu "zmršili". Co se filmu týče... nuda. Pokud bych to měla brát jako film o inkvizici, jsou lepší(Kladivo na čarodějnice do toho ovšem nepočítám, protože ten snímek je ubohá parodie na předlohu). Pokud bych to měla brát jako detektivku, tak to je spíš vtip. Krom toho, nemám ráda mnichy, inkvizici ani křesťanství takže pro mě je to přehlídka všeho co se mi příčí a když ti mniši vypouštěli ty jejich hovna z těch krpatéch držek, tak se mi obracel žaludek. Ale jsem schopná se přes svou nelibost přenést, ovšem tady to nefungovalo ani tak.

plakát

Gieokeui bam (2017) 

Jakože dlouho jsem neviděla film, kdy od začátku do konce nemám šajna vo co gou a moje konspirační teorie nefungují. Mazec. Ani minutu jsem se nenudila. Sice jsem měla chvíli pocit, že už je to poněkud překombinované a to cca někdy v půlce filmu, tudíž jsem netušila co mě ještě všechno čeká, a myslela jsem si, že tomu dám tak tři hvězdy. To se ale rapidně měnilo v další polovině. Už už jsem chtěla dát i pět, ale přece jenom jistá překombinovanost tam je a místy je do očí bijící, že je něco špatně akorát člověk prostě neví co. Zůstanu teda na 4*, ale teda fujó byla to vcelku jízda

plakát

RoboCop 2 (1990) 

Pár dobrejch hlášek, ale jinak marnost nad marnost. Hlavně ten malé spratek, ten by vyloženě zasloužil pětadvacet na prdel a zaracha aspoň na rok.