Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (138)

plakát

Sedm psychopatů (2012) 

Bohužel úplně nejlepší na tom byla ta úvodní scéna, kde mi to vzdáleně připomínalo Tarantina...ten rozhovor dvou gangsterů na mostě...vtipný dialog, dobří herci (včetně Jimyho z Boardwalk Empire)...bohužel ta scéna skončila během pár minut.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

...strašně jsem se bál 10-té série z letošního roku....a byl jsem víc než mile překvapen...

plakát

Skyfall (2012) 

Film velmi povedený...ale bohužel hodnotím jen jako velmi dobrý akční film...s "Bondem" už to má společného jen jméno postavy. A Bardem si zaslouží Oskara!

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Serial jako celek je super, jen se mám problém zorientovat, komu z hrdinů "fandit", protože každý z hlavních představitelů má tu svou špatnou stránku, a hlavně pokladník Buscemi je tak úžasně slizkej..skoro jako had v Travoltovych vlasech. Pozn. po posledním díle první série: úžasný, dokonalý..úplně se mi vybavil Kmotr I, co se tyka (pozor,spoiler!!!) svatby, soudního procesu a na Kmotra II, co se týkalo Jimmyho...

plakát

Warrior (2011) 

Tak to mě dostalo...ano, uznávám, vše bylo očekávatelné, spousta filmových klišé...ale přesto, strašně sympatičtí herci, skvělá choreografie soubojů, a myslim, že hodně dobré herecké výkony - věřil jsem jim vše: strach, bolest, vztek..a hlavne radost.. film tak nabitý emocemi, že jsem měl polovinu filmu husinu a chvilema i vlhko u očí..

plakát

Lovci hlav (2011) 

Tak tomu říkám zmatený nářez...z pár scén mi bylo zle, z pár mi běhal mráz po zádech...a pár bylo v tom všem opravdu vtipných. Podobný - žánrově, výrazově - film jsem už dlouho neviděl, a asi dlouho neuvidím...

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Zatím jsem pořád nadšen...jen doufám, že serial nebude zbytečně natahovany, jako třeba Lost nebo Heroes... Tak, a druhá série v tahu a já musím rok čekat, co bude dál...asi se vrhnu na knížky.

plakát

Dobrý voják Švejk (1956) 

...milostpaní, Vy máte ale rozkošnýho chlapečka...budliky, budliky...

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 

Asi po půl hodině jsem to zhnuseně vypnul. Samoúčelné a trapné machrování... Bohužel strašná nuda.. Asi jsem taky "rozmlsanej" Sherlockem z BBC...a od té doby pro mě bude už je jeden pravej Sherlock...už ať jsou další díly..