Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Čistá duše

Čistá duše (2001)

Herec Russell Crowe se do této role náramně hodil. Skvělý příběh geniálního matematika a zároveň člověka se závažnou psychickou chorobou, je neuvěřitelně inspirující a ohromující. Film obsahuje spoustu krásných pasáží a je to pro mě jeden z nejlepších filmů, proto dávám 5*.

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

Bruce Willis dodává filmu jen potřebnou atmosféru, ale výkon mladého herce Haley Joel Osmenta, byl prostě neskutečný. Skvělý thriller, který podle mého nemá obdoby, musím z povinnosti hodnotit 5*. Neuvěřitelný závěr nic netušícího Bruce.

Kontakt

Kontakt (1997)

Hledání života na jiných planetách je ve filmu velmi dobře od prezentováno. Riskantní investice do tohoto fenoménu, nakonec přinese své ovoce. Zážitkem si projde nejen hlavní postava filmu ale i vy sami. Krásný konec si nakonec užijete a vzbudí to ve vás pocit, že tu nejsme sami. Díky za takové filmy, hodnotím 5*.

Hooligans

Hooligans (2005)

Přesné zachycení chuligánského života v Anglii je skvěle zpracováno. Nechybí ani návštěva stadiónu, což filmu s takovou tématikou dává velký význam. Příběh filmu byl pro mě velmi zábavný a poučný. Herci ve filmu předvedli parádní výkony a je dobře, že film s takovou tématikou, někdo zpracoval tak pečlivě a zaujatě. Dávám 5*

Sociální síť

Sociální síť (2010)

Je moc dobře, že oko diváka mohlo zavítat do světa sociálních síťí v aktuální době. Film o intelektuálních studentech je velmi inspirující a je to určitě skvělá podívaná. Doporučuji.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Skvělá podívaná. Film má obsáhlý děj a je velmi poučný. Zatím nejkrásnější film všech dob. Dávám 5*

A.I. Umělá inteligence

A.I. Umělá inteligence (2001)

Bez pochyb jeden z nejkrásnějších filmů co jsem kdy viděl. Steven Spielberg je jedinečný ve svých nápadech a tady to znovu ukázal. Je to skvělá myšlenka o budoucnosti naší planety.

Svatý boj

Svatý boj (2001)

Odpor k vlastní židovské komunitě je velmi jedinečná situace. Danny Balint přesně ví, co dělá a s jakým účelem. Opravdu velmi dobře zpracované dílo s rasistickou tématikou vás určitě zaujme. Hodnotím 4*

Pokoj 1408

Pokoj 1408 (2007)

Nápad s nepřístupným a záhadným pokojem v hotelu "Dolphin", pro mě vyvrcholil v parádní podívanou. Pátrání po "posmrtných životech" je ve filmu velmi dobře zpracováno. Nahrávač, který má hlavní hrdina stále u sebe, zaznamená úplně všechno, co se v hotelu "Dolphin", za jeho pobytu dělo, což dá konci filmu velmi dobrou tečku.

Góóól!

Góóól! (2005)

Ukázka fotbalového talentu Santiaga Muneze už vzbudila v mnoha fotbalistech, po celé zemi velkou touhu, být profesionálními hráči, jako on. Krásně zpracované dílo odehrávající se přímo na místě jednoho z nejlepších klubů Anglické první ligy, má velmi napjatý a dojemný příběh. Ukázkové dílo z fotbalového světa. Hodnotím 5*