Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (50)

plakát

Nick Kroll: Malý velký kluk (2022) (pořad) 

Velke zklamani. Nickuv humor v serialech mam hodne rad, ale ocividne ne kazdy dobry komik se hodi na stand upy. Jako celek bida, ovsem ten jeden vtip o Eagle Eye Cherrym je genialni. Jo, jsem presne ta demograficka skupina, o ktere mluvil. :)

plakát

Zdravím, dámy! (2013) (seriál) 

Stephen Merchant rozviji posunuje hranice trapnosti zas o pekny kus dal, nez se mu to kdy povedlo s Rickym, ze je obcas az tezke koukat na absurdne trapne momenty a minimalne ja mel tendence ze soucitu k Stephenovi odvracet zrak, jak mi i za nej bylo trapno, ale ono to je vysledku funguje a milovnici humoru dua SM+RG urcite dostanou presne to co cekaji.

plakát

Labyrint mysli (2013) 

Nedostatecne vyuzity zajimavy namet, trosku nedotazeny zaver, ale Taissa top, coz me jakozto vysoce neobjektivnimu uzivateli bohate staci k nadprumernemu hodnoceni

plakát

Most (2011) (seriál) 

Miluju Sagu Norén z policie Malmö. Season 1.: 95%; Season 2. : 90%. Season 3: Mad fer it;-)

plakát

Rivalové (2013) 

Rush je priklad brilantne natoceneho snimku, ktery dechberoucim zpusobem strhne i temate zcela nepolibeho divaka, Motorismus obecne me zcela miji, nesleduji formuli 1 a jmeno Jamese Hunta jsem dokonce poprve slysel az po uvodnich titulcich, pres to vsechno jsem diky skvele rezii, strihu, hudbe a hereckym vykonum obou vnimal (ne)zdravou rivalitu obou kohoutu tak intenzivne, jako primi svedci techto udalosti v 70. letech. Jeden z mala filmu, kde nefiguruje klasicka objektivne dana bipolarita hrdina/zaporak, a tak toto urceni zalezi na individualnim zhodnoceni kazdeho z nas.

plakát

Doteky osudu (2012) (seriál) 

1.série = 90%, 2. série = 80% Škoda nerozuzlení celé zápletku na konci druhé série, kdy seriál mohl skončit v nejlepsim, tvůrci očividně počítali s pokračováním, s ohledem na pravdepodobne pokracovani poklesu kvality. zapocateho v prubehu druhe sezony, je dobre, ze serial skoncil aspon se cti.

plakát

Zkurvená noc (2003) 

Už nikdy nebudu močit za jízdy z auta.

Ovládací panel
7 bodů