Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Po svatbě (2006) 

Herecké výkony a kamera na jedničku. Jen mě štvalo, že jsem dopředu věděla, co se stane. Proto jedna hvězda dolů, mám ráda překvapivý děj, tohle mě zklamalo. Jedno klišé za druhým.

plakát

Predestination (2014) 

Jestli je můj chlap já, tak radši nechci děcka, protože bych se nechtěla narodit.

plakát

Kopačky (2008) 

Příliš mnoho kůže Segela, pár úsměvných scén a jeden pro mě nepředvídatelný moment. Vlastně to nebylo tak špatné, jak jsem si myslela.

plakát

Bella Mia (2013) 

Zajímalo by mě, kdo má být cílovou skupinou. Mě, jako člověka, který miluje zvířata, soucítí s nimi a dlouhodobě se stravuje vegansky, to nechalo poměrně chladnou. Škoda. Stačilo přidat pár scén - např. vztah chlapce ke krávám, vazby mezi krávami (vždyť jsou to stádová zvířata)... Tohle mi chybělo. Mohl z toho být film k zamyšlení. Nebýt ČSFD a Petra Rajcherta, tak na ten film po odchodu ze sálu zapomenu.

plakát

Antikrist (2009) 

Co ta "strašidelně" mluvící liška? 8-/ Ale Willem zahrál skvěle jako vždy, uf :)

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Jak já mu rozumím... Bohužel :( Každá jeho myšlenka, každý krok... K čemu jsem dospěla? Nikdy nechci dospět!

plakát

Můj strýček z Ameriky (1980) 

Buď si ze mě někdo udělal srandu, nebo nevím, ale poté, co film dohrál, jsem zůstala v sále kina zkoprněle sedět a sakra se mi nic nechtělo. Zbytek diváků (dvě dámy, které seděly za mnou) už dávno odešel a mě musel vyhodit promítač :D Nooo, je to dost zvláštní film. Spousta myšlenek mi utkvěla v hlavě a budu je muset ještě zpracovat, pravděpodobně to bude chtít zkouknout ještě jednou. No udělám to ráda :)

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

"Moučník jím jako první." Ne, nezapomenu, konečně něco, nad čím zas můžu přemýšlet. No a věřte tomu, že to není jen Robertem Pattinsonem, že nutím lidi kolem sebe, aby luskali prsty, když dnes chtějí kousek mé pozornosti :) A já mám hlavu ve špatně větraném bytě se zbytky doutnajících cigaret, nechávám osychat talíře po těch nejbáječnějších špagetách s kečupem a neznám otázku "why don´t you listen to me?". Prostě neexistuje... A pak že je sexy mít pár vysokoškolských titulů, naditou peněženku a k tomu nejlépe hordu svalů a kuchařský talent. Kdeeeeže :)