Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Oblíbené filmy (10)

Tajemství loňského léta

Tajemství loňského léta (1997)

Skvělý film, úžasní herci a k tomu i pěknej příběh u kterého Vás bude místama mrazit. Všem doporučuji, kteří mají rádi filmy, se strašidelnou atmosférou trochu i krvavou :D a k tomu Sarah Michelle vypadá úžasně. Škoda jen, že nepřežije dala bych jí hlavní roli podle mě je to pravá herečka;)

Vřískot 2

Vřískot 2 (1997)

Za mě má tento film plný počet hvězdiček. Miluji filmy na tohle téma a když tam k tomu hraje moje nejoblíbenější herečka Sarah Michelle, tak to prostě nemá chybu. Viděla jsem všechny díly a ne jednou.:) a musím říct že druhý díl mám prostě nejraději.

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů, miluju celkově filmy s touhle tématikou, takže jsem samozřejmě viděla celou trilogii několikrát, ale co si budem povídat jednička je prostě nejlepší už jen tím, že hlavní roli hraje Sarah a to je nejtalentovanější herečka podle mě.:) a Ryan je k sežrání takže další body za výběr herců.:)

Attila

Attila (2001)

Attila můj oblíbený film už od mala. Moc pěkně natočený příběh o Hunském válečníkovi o jeho životě. Viděla jsem ho už tisíckrát a pořád u něho brečím.:D Podle mě jeden z nejlepších historických filmů.;)

Pearl Harbor

Pearl Harbor (2001)

k tomuto filmu, můžu dodat jedině jedno, je to jeden z nejlepších historických filmů, které jsem kdy viděla, můžu na něj koukat pořád a pokaždé u něj brečím, krásný, romantický film a skvělé obsazený.:)

Valentine

Valentine (2001)

Valentine další můj velmi oblíbený horor.:) Podle mě originálně natočený, když jsem ho viděla poprvé nechtěla jsem na konci filmu uvěřit vlastním očím, že je vrahem David Boreanaz. Musím však uznat, že scénarista i režisér to vymysleli skvěle. Klobouk dolů.;)

Jennifer's Body - Bacha, kouše!

Jennifer's Body - Bacha, kouše! (2009)

Tenhle film jsem viděla minimálně desetkrát, takže ho znám nazpaměť i tak na něj můžu koukat pořád, takovéhle horory mám prostě nejraději k tomu když tam hrajou mé dvě oblíbené herečky Megan a Amanda má u mě další body navíc.;) jen závěr bych udělala jinak, přeci jen je škoda, že nakonec musí Megan umřít, lepší verze by byla, kdyby dali tvůrci do scénáře její záchranu nějakým rituálem např. zabitím Adama Brodyho to by byl lepší závěr.;) kromtoho stejně celou tu skupinu zabije Amanda.

Kamarád taky rád

Kamarád taky rád (2011)

Výborná komedie, celých 105minut jsem se skvěle bavila. Chtělo by to víc takových skvělých, amerických, romantických komedií s tak dobrým obsazením jako je herečka Mila Kunis.

Vrahouni

Vrahouni (2010)

Na tuhle komedii jsem se opravdu těšila až jí uvidím, věděla jsem, že to bude na motivy MR and MRS Smith a po jejím shlédnutí musím uznat, že se mi líbila ještě víc než jsem čekala. Chtělo by to víc takovejch akčních, vtipných komedií.

Tohle je válka!

Tohle je válka! (2012)

Jedním slovem prostě luxusní komedie. Reese svou roli skvěle podala. Scénář je výborně napsaný. Za sebe dávám plný počet hvězdiček.