Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (1 568)

plakát

Jeden život (2023) 

Nicholas Winton si zasloužil víc než tenhle televizácký a scenáristicky líný pomníček o pánovi, co 2 hodiny vyklízí studovnu, aby mu pak televizáci dvakrát málem přivodili infarkt.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Diagnóza: režírující kaskadér. Hezká akce, ale samozřejmě je to nesmyslný masomlejnek bez jakéhokoli opírání o realitu a scénář je prostě hnůj všech hnojů o ničem.

plakát

Batman (2022) 

Směšná rádoby depka, která vzala Sedm, Zodiaca a Kmotra a hodila to mixéru. Na Bruce Wayna se zapomnělo, nehraje se o nic a při řezání kabelu hraje hudba jako při záchraně galaxie. 3hodinový pilot k seriálu, který mě po tomhle hloupoučkém noiru, kde Alfred luští šifry za Batmana a na svou práci má vlastní služku, vůbec nezajímá.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

S každým novým dílem víc a víc dada, takže u finále se zmutovaným aligátorem už se jen královsky bavíte s vypnutým a rozšmelcovaným mozkem. Macho Wesker v sedmém dílu je absolutně nepopsatelná záležitost. Být hardcore fan, zabiju autory i sebe.

plakát

Uncharted (2022) 

Uncharted: Drake's Boredom.

plakát

Vřískot (2022) 

Nesympatická nová omladina má halucinace, všichni se chovají dementně a jako bonus se weaponizuje toxickej fandom, kterej přitom v reálu útočí tak leda na sítích. Aha.

plakát

Duna (2021) 

Jako vizualizace ke knize a 20+ dílnýmu seriálu asi super. Jako samostatný film to ale skoro vůbec nefunguje a horko těžko to uzavře jeden, byť stěžejní oblouk. Emoce na nule. Momoa má jedinou postavu, která opravdu dýchá.

plakát

Eternals (2021) 

Něco tak splácanýho tu dlouho nebylo. Ambice, jednotlivosti ok. Ale nefunguje to. Vůbec.

plakát

Není čas zemřít (2021) 

Rise of Skywalker bondovskýho vesmíru. Nesmyslný, překýčovaný melodrama, ve kterým nefunguje chemie klíčových postav a ve kterým se zahazuje vše z minulosti ve prospěch generickýho finále s tragicky směšným Malekem. Jediný záběr na fotku Vesper a slovní výměna s Felixem vydají emocionálně za hodinu s capartem a uplakanou pipinou, co má školy, ale ne antikoncepci.