Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Seriál který dokáže s charismem ne příliš známých hercl pracovat v přiměřené míře a dovést Vás tak k tomu, že je máte rádi ať jsou jací jsou. Krajina a efekty propracované do detailu.

plakát

Stranger Things - Kapitola osmá: Vzhůru nohama (2016) (epizoda) 

Těžko říct co vše jsem při tom prožíval. Jeden z mála seriálu, který u mě dokázal na delší dobu vyvolat emoční vypětí. Závěr bych zhodnotil tak, že si to zaslouží druhou sérii stejné kvality.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Doctor Who je seriál který se stává pro Váš život kultovním. Snad je to ten pocit moci a sympatie vůči všem příběhům, které s Doktorem zažíváte.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Těžko se to říká, ale člověk zažívá divné pocity po zhlédnutí a i kdyby měla stát druhá série za nic tak ji stejně chcete vidět jen proto, aby jste měli šanci vidět tyhle herce opět pohromadě v tak svkělém světě jako je Stranger Things.

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

Nebylo to špatné, samozřejmě na T2 se to nechytá, ale splnilo to mé očekávání lépe,, než jsem čekal.. Skvělý film, u kterého jsem se i trochu nasmál..

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Jo dobře seriál neskutečně báječný, dobrá akce výborné herecké výkony, ale ten konec úplně posrali a jsem znechucen jak to skončilo, úplně se na to vysrali a vědět za co bude stát konec (za hovno) tak se na to ani nedívám, ale prvních 5 sérií bylo dobrých !!!WARN SPOILER!!! ale poté co to zjistila Debra tak mě to nějak přestalo bavit a dodíval jsem se na to, abych to prostě viděl do konce..

plakát

Robocop (2014) odpad!

Tenhle film byl totální propadák... Nejen to, že kopíruje z 98% prvotního Roba, ale zároveň nic originálního, celou dobu jsem předpovídal, co se zrovna stane. I ten odpad je škoda, dal bych skládku, kdyby to šlo.... Hrůza nejhůř utracených 140,- .....

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Film který většinu diváku přitahuje jako magnet,. Opravdu radost se na to dívat, Skvělé obsazení herců sečtenu s krásným provedením Francouzké krajiny a Propracovaným scénářem. Zábavné Vtipné Do určité míry napínavé určitě si zaslouží všech pět.