Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi

Recenze (499)

plakát

Hell Fest: Park hrůzy (2018) 

Hell Fest: Kundí park hrůzy, klasikaaaaaa, dementní mládež a hooooodně pomalý zabiják. Zde hraje do karet opravdu ten Lunapark, který je povedený a pro zombie likvidátora, který se v klidu ztratí v davu a udělá si tu vlastní smrtonostné hřiště to prostě funguje a příznivce žánru potěší. Celkem mě mrzí, že nebyla vysvětlena motivace vraha, ale jinak se mi tento slasher, který má klasicky své klady i zápory celkem líbil.

plakát

Arizona (2018) 

Tahle role je pro Mcbrajda jako dělaná. On umí hrát takové blázny. Film mi sedl , byl zábavný od začátku až do konce. Prostředí je bléé, totál nuda. Nebydlel bych tam ani za darmo a moc mi tam neseděl Luki Wilson, za mě dostal málo prostoru a jeho osud ve filmu mi jen potvrdil,že šel zrovna kolem. Arizona je zábavná jednohubka pro fanoušky Mcbraida.

plakát

21 mostů (2019) 

Staromódní krimi thriller plný akcí a zvratů, který má svižné tempo a který jde hned na věc od začátku až do konce. Jsem rád,že takové filmy ještě nevymřely a že i dnes dokážou pobavit a splnit svůj účel.

plakát

Na špatné straně (2018) 

S. Craig Zahler je velice zajímavý týpek, kterému velice fandím. Z posledních jeho dvou filmů jsem šel do kolen a tak jsem měl velká očekávání. Film se rozjíždí pomalým tempem jako to bylo u Bone Tomahawk, ten se ovšem rozjel do neskutečného masakru, což tenhle snímek nenabídl. Jiskřička naděje vykvetla v bance, kdy slečnu potkal nepříjemný osud z padouchy, tady jsem si říkal tak a jedem. Bohužel se jelo stejným tempem a ani konec to u mě moc nezachránil. Film je stravitelný, to bez debat, ale od tohohle rejži jsem čekal více, navíc mě celkem štvalo, že zlosini nedostali pořádně nařezáno, takže i to finále bylo nijaké.

plakát

Máš ji! (2018) 

Taková nenáročná chujovinka, zasmál jsem se a vo to jde ne?

plakát

To Kapitola 2 (2019) 

To Kapitola 2 přes všechny ty nedostatky nenudí a ty tři hodiny utečou dost rychle. Ani to není tak horor jako spíše fajn hororová komedie, proto to zklamání po báječné jedničce. Hercké obsazení je dost kvalitní, ale jelikož jsem se více zasmál než bál, tak nečekaně nejlepší výkon podal komik Bill Hader naopak Bill Skarsgård, který je v roli Pennywise opět výtečný, dostává až žalostně málo prostoru, proto film zase strácí své hororové body. Přesto všechno mě film dobře zabavil a i přes spoustu negativ musím dát vyšší hodnocení.

plakát

Dívka v pavoučí síti (2018) 

Určitě mě zaujala severská zimní atmosféra (+), akce občas překvapivá a občas nijaká nebo často viděná. Hlavní hrdinka.......jo i ne. Film koukatelný, ale žádná pecka to nebyla, proto zlatý střed a víc jak na 3 hvězdy to nevidím.

plakát

Neviditelný (2020) 

Ze začátku jsem byl v rozpacích, jediné, co bylo děsivé byla naše hrdinka, která by se hodila spíše do Pach krve, ale neměla make up, tak ok. Začátek filmu nám toho moc neprozradí, max. že Elisabeth Moss neumí zahrát posratou pipku. Jakmile přijde na scénu první nádech záporáka vše se obrací k lepšímu a s filmu se stává jeden z nejlepších tajemných Thrillerů za poslední roky, rozjede se a zastaví až na konci. Leigh Whannell je borec, tenhle týpek ví co a jak bo je kámoš Wana a já mu moc fandím, nebýt začátku a špatného výběru hlavní hrdinky dám v klidu 5 hvězd.

plakát

Muži v černém: Globální hrozba (2019) 

Značka Hemsworth, Neeson, by tomu měla dát šťávu, ovšem opak je pravdou a kluci tu vůbec neseděli a celkově to můžu říct o celém filmu. Film postrádal to kouzlo z prvních dílů a hlavně Toma a Willa. Propadák to není, ale jednou stačilo a dost, další díl netřeba.

plakát

Arctic: Ledové peklo (2018) 

Pohled na charismatického Madsena, jak pořád kouká do neznáma a k tomu mírně depresivní, ale hezká hudba baví zhruba 30min. Pak už jsem se věnoval spíše mobilu. Nebít oblíbeného Madsena, velice brzy vypínám. PS: by mě zajímal honorář té paní co si vezla prdel ve spacáku a za celý film řekla pilot a ahoj :)

Ovládací panel
1 bod

Fanklub

(1)