Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Pýcha a předsudek

Pýcha a předsudek (2005)

Dovedu si představit, že pro průměrného středoevropana (= muže, co má rád bum bum a pivo) je tohle 127 minut totální nudy. A to je ta věc, kterou se zásadně lišíme. Miluju totiž všechny ty pohledy do krajiny, letmé doteky, nejasná vyznání, dlouhé pohledy a tanec, kdy jste v plném sále jen vy dva. Zbožňuju ty trochu pyšné týpky a slečny, které se červenají, když jim zpod sukně vyleze kotníček. Život v téhle době vypadá jako něco hodně sexy, i když mě asi moc nepochopíte. Dneska, místo romantického dopisu, dostanete MMS s fotkou ptáka....a orel to fakt není, voe. Jednoznečně nejmilejší romantika pro jednu Lyli, která se vždycky rozněžní, že by sežrala jednorožce....a syrovýho!

Toy Story: Příběh hraček

Toy Story: Příběh hraček (1995)

Tohle je totálně srdeční záležitost, takže nemůžu jinak než chválit a chválit. Zábavné postavy, milý humor....celé to chytí a nepustí. Takže vzhůru do nekonečna a ještě dáááál!

The Runaways

The Runaways (2010)

Léto, volnost, sex, drogy a rock. Komu vadí, že panenky jsme odložily teprve včera? Teď žijeme a užíváme si všechno naplno… PS: OST taky stojí za pozornost.

Karlík a továrna na čokoládu

Karlík a továrna na čokoládu (2005)

Tenhle příběh můžu vidět stokrát, a pak si ho dát znovu, ještě, zase a znovu, znovu, znovu, a přesto neomrzí. Báječná zábava!

Dařbuján a Pandrhola

Dařbuján a Pandrhola (1959)

… a selský rozum opět zvítězil. Pivo v potoce – co víc si přát? Moje nejoblíbenější česká pohádka, ve které hraje plejáda skvělých herců. Příběh s dobrým srdcem, ve kterém je každá špatnost potrestána. Dnes už absolutní klasika.