Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (207)

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Cca prvni dva dily jsem se do toho nemohla dostat, ale pak to byla jizda!

plakát

Sestra II (2023) 

Oproti tomu pruseru, co se odehral ve 2018, mi tohle s opozdenim 5 let vcelku spravilo chut. Bylo to akcnejsi, Valaka jsme si uzili vic, libila se mi kamera, lekacky byly vcelku fajn. Ve svy podstate tomu nic extra nechybelo, jen se bojim, ze jako fanousek hororovyho zanru jsem uz tak rozmlsana, ze uz me jen tak neco nevystreli ze spodaru. Kdyby byl takovej film vydanej v minuly dekade, zrejme by patril do TOP 3 ke V zajeti demonu a Insidious. Ve 2023 je tam jedno maly ale, ktery presne nedokazu specifikovat. Porad se ale jedna o moje milovany The Conjuring universe, takze to na odreny 4* to asi stacit bude.

plakát

Mluv se mnou (2023) 

Na zaklade prehajpovanych ohlasu jsem asi mela vetsi ocekavani. Nebylo to spatny, ale spis takovej lepsi Netflix. Kdyz uz to ke konci zacalo trosku vic gradovat, prisel konec filmu.

plakát

Hypnotic (2021) 

Od zkouknuti me odrazovalo zdejsi nizky hodnoceni, ktery ve finale nechapu. Film se mi moc libil!

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

Neuspokojivy konec, ale bohuzel je to i realita…

plakát

Halloween končí (2022) 

Na dustojny zakonceni pribehu trvajici 44 let je to sakra malo! Hodinu a pul sledujeme socialni drama, aby to 10minutova finalova bitka nemela sanci zachranit… kdo tohle dopustil?! Ale aspon doufam, ze k Michaelovi chodil na navstevu Pennywise!

plakát

Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer (2022) (seriál) 

Zrejme nechybelo nic podstatnyho, ocenuju autenticky zabery, ty me vzdycky potesi. Pro me nejlepsi z dosavadni trojice “Tapes”

plakát

Úsměv (2022) 

Score je 1 rozbita vaza, 2 sklenicky, 1 konferencni stul a vcelku spokojena ja. Zabalte It Follows, Truth or dare a The Ring a vyjde vam Smile. Trailer me nezaujal, ba naopak spis rozesmal (mozna marketingovej tah😅), ale pomerne vysoky hodnoceni tady me sokovalo, tak jsem sla utratit penize do kina a vlastne nelituju :)