Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Přes prsty (2019) 

10% hooodně velká slabota. Nějak nechápu proč taková "díla" vznikají...

plakát

Lajna (2017) (seriál) 

Po dlouhé době vynikající práce, a to celkově - od scénáře, přes filmařské řemeslo, až po gradaci příběhu a herecké výkony skvěle vybraných představitelů jednotlivých rolí. Dávám plný počet s očekáváním druhé série.

plakát

Což takhle dát si špenát (1977) 

Naprosto geniální komedie nabitá nápady a akcí od první minuty, až do závěrečných titulků. Po shlédnutí skvostů té doby ve mě vždy vytane otázka: “čím to je, že v šedivých dobách nesvobody a finanční neukojenosti vznikaly podobné poklady, u nichž se člověk opravdu pobaví a čím to je, že podobnou zábavu u projektů realizovaných v současné “demo”kracii zažijeme jednou za dekádu, a to ještě přeháním...

plakát

Kouzelník Žito (2018) (TV film) odpad!

nepřímá úměra - čím vyšší výpalné ve chřtánu ČT = tím horší amatérské slátaniny. Další level? Dle úrovně hlavní role (ne)herce "prince" nás napříště čekají dva princové ála Stropnický ml. nebo princ a princezna transgendeři, je mi z toho opravdu smutno :-(((

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

No naše kecy o tom, jaký to je hnůj a odpad jsou sice pěkné, ale důležitější je, aby někdo v ČT nesl plnou odpovědnost, přišel o práci a podle mě by měl být veřejně bičován....režisér, dramaturg a ten, kdo schválil na tuhle sračku naše peníze. Já osobně ihned odhlašuji koncesi...tohle fakt neeeee

plakát

Máme rádi velryby (2012) 

Neskutečná sračka naplněná až po okraj jedním klišé za druhým. Jednoduše americký shit první kategorie. Nechybí zde: stupidní afektovaná blondýna, přechytřelé inuitské dítě, najivní slepice v podobě aktivistky, přísný voják s dobrým srdcem, inteligentní zvířátka, padouch chtějící těžit v čisté přírodě, atd atd....za mě ztráta času při jízdě na trase Praha-Ostrava Regiojetem. Další jízdu budu koukat z okna.

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) odpad!

Hodnocení, že je to "grc", by byla urážka blitek. Ty vole ty scénky mají nižší úroveň než skeče našeho prázdninového souboru Ořešák, kde věkový průměr dětí "herců" byl 8 let. Darmožrouti "umělci", styďte se a modlete se každý den k bohu, že žijete v zemi, kde i takové sračky lze prodat do veřejnoprávní televize - v Íránu byste byli po odvysílání prvního dílu ukamenováni.

plakát

Nezastavitelný (2010) 

No kdo chce zažít koncentrát čistých amerických sraček, je to přesně film pro něj. Doslova každá minutama je prošpikována klišé na entou, od amerických supermega žvástů o hovně, až po užití všech otřepaných rekvizit typu dětský výlet, domácí mazlíček (v tomto případě kůň), řešení rozchodu s přítelkyní jednoho z hrdinů, podřízeného chlapáka černocha drbajícího bílého zlého šéfa....až po superžvásty "teď se může mašina těšit až ji to naše přenosná vykolejovačka nandá"....prostě kdybych měl vypisovat vše, co mi zvedlo mandle, asi by nezbyl prostor pro ostatní komentující. Za mě 15% za želeniční prostředí, které mám rád, jinak koncentrát všech sraček USA.

plakát

Nepochopená (2014) 

Osobně řadím tento snímek k tomu nej, co šlo na letošnim festivalu shlédnout. Přenesení citů, pocitů a bolesti na filmové plátno v tak ryzí formě se nevidí běžně, u tohoto snímku je to umocněno ještě tím, že podstatnou část onoho mistrovství mají na staroti dětští herci. Obsah filmu by se mohl odehrávat kdekoliv na světe a poukazuje na totální krizi současné lidské společnosti a jejího základního prvku - rodiny.

plakát

Barbaři (2014) odpad!

Barbaři - při výběru filmu jsem spoléhal na nosné ´agresivně fanouškovské´ téma a očekával megaakci typu filmu Proč?, nebo alespoň akci typu Bony a klid. Chyba lávky, nic takového se nekonalo. Jedinou akcí byla sexuální scéna, zbytek filmu pak jen amatérské filmování herců neherců jak přecházejí odnikud nikam. Absolutní absence příběhu, smyslu nebo alespoň náznaku scénáře. V polovině projekce jsem ze začal stydět za tvůrce, jak se něčím tak špatným a špatně (ne)provedeným mají odvahu prezentovat.