Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (8)

Věc

Věc (1982)

Film Vás od začátku vtáhne do sebe svou atmosférou strachu z faktu, že je všechno v háji a u nikoho nemůžete nic předvídat... Nezapomenutelné scény, hudba a ticho. Na svou dobu převratný film svými neuvěřitelně sofistikovanými efekty. Možná někomu můžou připadat komické, ale to je dnešní dobou se současnými (přiznejme si: občas dost nepovedenými) CGI efekty. Pastva pro oči a zlý sen trenclí... Není to sice nejhororovější horor, ale pro mě osobně nejlepší.

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Pro mě nejlepší film o superhrdinech. Co k němu říct... Nebezpečně dokonalé herecké výkony, podmanivá hudba, excelentní myšlenka, zábava pro inteligentí populaci a to Intro je nezapomenutelný - nutnost shlédnout vícekrát. Možná pro někoho zbytečně dlouhý film, ale stojí to za to u něj vytrvat. Napodruhé lepší zážitek. 2001: Vesmírná Odyssea mezi superhrdinskými filmy.

REC

REC (2007)

Určitě jeden z nejlepších hororů co jsem kdy viděl. Atmosféra při které běhá mráz po zádech ve všem dobře známén interiéru starého činžovního domu navíc ve stylu "found tape". Tento film je jedinečný tím že nestojí na hudbě která vás má v danou chvíli vylekat jako tomu je u většiny hororů a navíc se film obešel bez hudby celkově. Dobře provedená zombiárna která stojí rozhodně za shlédnutí