Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Johnny Depp

Srdcová záležitost.... :-) Když pominu, že je to fakt kus nádhernýho chlapa.... :-) tak je to herec, který se může objevit v  jakékoliv roli a zahraje to tak, že mu věřím každý gesto, každej pohled a každý slovo.... 

Robin Williams

Když ho vidím ve filmech a nehraje zrovna kladnou roli, tak mu stejně nevěřím :-D má v očích tolik dobroty a do rodinných filmů je prostě klasa. Takovej hodnej taťka. Přesně mu sedí role ve filmu Jak přicházejí sny... Tak ho vidím i když si ho představím v normálním životě. 

Tom Hanks

Mistr Hanks..... Stále si zachovává svou určitou eleganci. Umí hrát opravdu bravůrně. Mám ráda jeho filmy a dá se říct, že je i vyhledávám. Trosečník a Terminál jsou filmy co mi dokážou pokaždé vyrazit dech.

Bruce Willis

Pomali, ale jistě zapadl mezi mé oblíbence. Jeho bojový lážo-plážo styl má své kouzlo a jeho nenucený humor k tomu přidává tu správnou třešínku na dortu. Trvalo dlouho než si mne získal, ale když se ohlídnu jeho filmovou karierou... Dokáže zahrát cokoliv a zachovat si přitom svůj výraz drsňáka  :-) a nemusí zrovna pořád jen zachraňovat svět :-D

Robert Downey Jr.

Nejvíc si mě získal jako Sherlock :-D jeho jízda na oslíkovi mě donutila smát se až k slzám :-D A navíc je to chlapák kocourovitého typu a na ty se ve filmech prostě moc hezky dívá :-)

Ryan Gosling

Pro mě nedávno objevený talent. Čím více ho vídám ve filmech, tím víc stoupá v mém žebříčku. Za tu chvíli co ho znám na mě udělal opravdu obrovský dojem. Někdo kdo dokáže zahrát přemýšlejícího člověka ve filmu Drive a zvláštního blázínka ve filmu Lárs a jeho vážná známost.... to je opravdu kumšt.