Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Poslední recenze (103)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Já jsem věděla, že na konci všichni umřou. To byl ale hloupej seriál... Jediný, co mě donutilo dokoukat první sérii byl Tate, kterej nebyl nijak hezkej, ale tak ukrutně záhadnej, až byl svým způspbem přitažlivej. Snažila jsem se hodně dlouho, ale nemůžu najít vhodný přídavný jméno, který by moje pocity vystihlo. Přemýšlela jsem i o tom, že si znovu přečtu 50 odstínů šedi, tam bych ho možná našla, protože asi tak, jak působí Christian Gray na Anastasii, tak nějak působil Tate na mě. První polovina byla super - děsivá, strašidelná, mělo to hlavu a patu. Ale zbytek byl přesný opak. Jako bych začala koukat na jinej seriál. Děs běs. Děj horší než telenovela, ještě víc zamotaný a do předposledního dílu se to zamotávalo víc a víc, až jsem si říkala, jak to všechno chtěj za jeden díl rozlosknout. Konec ? O tom ani nemluvim. Prostě všichni umřeli, jak se dalo očekávat. A žili štastně až do konce světa. Jediný, co na posledním dílu stálo za to byla scéna ve sklepě, kdy povedená rodinka Harmonových chtěla vyhnat nové obyvatele domu, a Viv rozpárala Benovi břicho a on jí zastřelil, to jsem se nasmála. Moje hodnocení seriálu jako takového je na 2*, jednu hvězdu dám Tateovi a další půl hvězdičky patří všem ostatním hecům, kteří byli excelentní (hlavně Constance), a kteří povznesli tuhle pitomost o stupínek výš.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejlepší Iron Man ze všech. Doufám, že už žádná čtyřka nebude, protože takhle nějak si představuju vrcholnej konec jakýkoliv trilogie - třetí díl, kterej ve všech směrech předčí dva předchozí díly. A navíc konec filmu další pokračování ani nedovoluje, to už by byla asi pěkná hovadina... Je vidět rozdíl mezi tím, když Shane Black jen pomáhá s vtipnými dialogy a když rovnou režíruje celej film. Sršilo to vtipem ('Kde máš mámu a tátu ?' 'Máma už šla do baru a táta šel podat tiket na poštu. Asi vyhrál, už je šest let včudu' :-DD). Až mi bylo blbý, jak jsem se jako jediná v kině smála každýmu vtipu ještě deset minut (to obvykle dělávam, když je film s mým oblíbenym hercem:). Mandarin neměl chybu ! :-D ('Kde je Pepper ?' 'Žádnýho Peppera neznám. Ole, ole, ole...!' :D) Novinka v podobě samooblíkání bez pomoci robotických paží Jarvise byla super oživením a celýmu filmu to dalo jakousi novou úroveň (Tony mohl z výšky sto metrů skočit do nikam a cestou se zavřel do obleku - bomba!). Akce byla nabušená akcí i vtipem - lepší spojení v kinematografii bych hledala marně. Na chvíli jsem ztratila dech, když Pepper spadla dolů do ohně. A přesně to mám ráda, že se vyděsim, i když je jasný, že jí Tony zachrání. Robert Downey Jr. je jeden z mých opravdu nej herců a jako Iron Mana si nedokážu představit nikoho jinýho (letos byl spešl sexy v IM 3:). I když... trochu mě zklamala zápletka s Mandarinem, že to byl jen herec a skutečnej atentátník byl Killian... Z toho jsem byla popravdě dost zmatená. Nechápala jsem, že takovej tydýt, jako byl ten herec, dokáže zahrát tak dobře nějakýho Stánskýho maniaka. I když přes ten konec, jakej to mělo, si neumim představit, co bude dělat Tony v Avangerech dvojce... Nechám se překvapit. Pro mě byl IM 3 rozhodně nej nej nej nej nej !

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Zrovna pred par dny jsem docetla knizku od jedne Tutsijske zeny, ktera genocidu ve Rwande prezila jen diky tomu, ze se cele tri mesice schovavala s dalsima osmi zenama v male koupelne, kam se sotva vsechny vesly, v dome Hutujskehi kneze. Knizka sice nebyla na cteni zadna slava, ale samotna genocida me zaujala (ne kvuli tomu vsemu zabijeni, ale kvuli tomu, ze jsem dosud nevedela, ze se po druhe svetove jeste nejaka takova ohavnost moha stat). No a dneska jsem narazila na Hotel Rwanda, tak snad to bude tak dobre, jak to vypada a ja se budu moct jeste necemu priucit, i kdyz to je o lidskem hyenismu... Nevim, jestli je tenhle film podle skutecnosti, protoze podle toho, co jsem cetla, tak kdyz se schovavali Tutsiove po stovkach v kostelech Hutuove tam vpadli a vsechny je rozsekali, tak jak se mohlo v hotelu schovavat dvanacet Tutsiu, to mi hlava nebere... Alespon to pro zmenu uvidim v jine, nez jen psane forme

Poslední hodnocení (1 051)

Světová válka Z (2013)

20.06.2013

Iron Man 3 (2013)

03.05.2013

Druhá šance (2012)

01.09.2012

Oskar (1967)

odpad! 29.08.2012

Beszélő fejek (2001)

28.08.2012

Utopenec na útěku (1998)

28.08.2012

Bastardi (2010)

odpad! 28.08.2012

Bastardi 2 (2011)

odpad! 28.08.2012

Klíč (2005)

27.08.2012

Reklama