Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Jak dostat tatínka do polepšovny (1978) (TV film) 

Člověk se na tento film může dívat tisíckrát a neomrzí , krásná česká komedie při které vždy odcházím spokojeně s úsměvem na rtech :)

plakát

Need for Speed (2014) 

Nevím proč ale od posledních dílů rychle a zběsile je tento film daleko daleko lepší ! Člověk tento film zhltne jak malinu a ještě se pomalu zamiluje do té blonďaté herečky :))

plakát

Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004) 

Slavný Harry Potter! Oproti dvou předešlím dílům (Kámen mudrců, Tajemná komnata) které ovšem nejsou špatné jen mi přijdou až moc dětinské. Je tento díl konečně více napínavý a dokonce se v jistých situacích dokážete bát. Takže určitě bych jako rodič nepouštel malým dětem :)

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Jestli si chcete pobrečet tak Hačiko vám to splní. Nádherný film u kterého rozhodně uroníte slzu.Láska mezi člověkem a zvířetem dokáže být opravdu obrovská.

plakát

Tenkrát na Západě (1968) 

Nejspíš nejlepší western všech dob! Nenahraditelný Henry Honda a Charles Bronson kterým role padla na míru! Navíc neodolatelná Claudia Cardinale která by měla dostat ocenění jako nejkrasnější žena minulého století :)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Už to není takový to rychle a zběsile jak bylo.. bohužel. Akce sice střídá akci , ale k reálnosti to má hodně daleko. Kdyby ve filmu nebyl Vin Diesel a Dwayne Johnson asi by bylo hodnocení o dost horší

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Hlášky z tohoto seriálu oběhli snad už celý svět , a člověk může jen hltat každou sérii s úsměvem. Pravda některé díly (není jich zas tak moc) mohou být pro některé osoby trošku nechutné a až příliš sprosté. Ale pro člověka kterému nevadí tyto sprosté slova , nechutnosti a doslova si vnich libuje tak jako mě, je tento seriál pravej ořechovej :)