Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené seriály (9)

Flash

Flash (2014)

CW se za dobu její existence podařila jedna věc: Vzít to, co WB vytvořila a udělat z toho jedno velký klišé. Smallville, Supernatural, stačí vybrat. Snaží se být jako WB, být moderním odkazem WB, jestli však tohle znamená vzít ta největší seriálová klišé a dochutit je ultratrapnými rádoby procítěnými scénami, tak to si ráda odpustím. Aktualizace 18/03/2014: V druhé polovině seriálu se producenti a scénáristé zřejmě poučili z vlastních chyb a dostává se nám pořádné akce. Sice stále s tradičními klišé pro tuto stanici tak typickými, ale na solidních 70% to stačí.

Daredevil

Daredevil (2015)

V mnoha ohledech jsem si takto představovala Agents of SHIELD. Temnou, surovou atmosféru s hrdiny, kteří nejsou ani svatí ani vyloženě špatní. Prostě tak nějak uprostřed. Problémem Daredevila je však to, že si neuvědomuje, že jen toto nestačí a po třetí epizodě spadne do naprosté nudy plné zbytečného násilí a zdlouhavých monologů o tom, co a kdo komu patří, kdo je ten zlobivější a jak je tento svět nespravedlivý...NV druhé části série se však kolečka příběhu přeci jen trochu rozpohybují a seriál spíše než cokoli ze stáje MCU (na kteréžto narážky více než potěší!) začne připomínat ságu o Temném rytíři. Daredevil tak vytvoří krásně temný celek, který potěší i komiksové fanoušky, kteří více než rozmanitost a odlehčovací humor Marvelu preferují temnotu konkurentů z DC.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Horor, rodinné pouto, vtip - Supernatural má vše a dokáže s tím pracovat jak žádný jiný seriál. Již deset let mě děsí, baví i napíná a já doufám, že mu to přinejmenším dalších deset let vydrží. Hvězdičku navíc za holt, který svým fanouškům každoročně vzdává!

Agenti S.H.I.E.L.D.

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013)

Jednoznačně zklamání sezóny hodné možná tak Disney Channelu... Po 11. epizodě hodnotím 55% a doufám, že zbytek série bude alespoň o trochu akčnější... Update: Série 2 a 3 pokračovaly v relativním zklamání. Se čtvrtou sérií se však seriál posunul na jednoznačně nejpůsobivější akční seriál současnosti. Třemi slovy: HELL F*CKING YES!

Sherlock

Sherlock (2010)

1. série: 85%; 2. série: 100%; 3. série: 70%