Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Americká krása

Americká krása (1999)

Filmová láska mého života. Žádný film, který jsem viděla, se nevyrovnal Americké kráse a nevěřím, že na světě existuje nějaký, který by ji překonal. Protože Americká krása v čele s nepřekonatelným Kevinem Spaceym, který vás něžně provází celým příběhem, je naprostá dokonalost, která značně ovlivnila můj pohled na svět.

Chyť mě, když to dokážeš

Chyť mě, když to dokážeš (2002)

Skvělý příběh, odzbrojující humor, dobrá hudba, hodně akce, nenechalo mě to vydechnout... A především dokonalý DiCaprio v hlavní roli. Geniální film, který budu zbožňovat do konce svých dnů.

Život Davida Galea

Život Davida Galea (2003)

Úchvatný film, který mi vyrazil dech. Někteří ho považují za překombinovaný, ale já rozhodně ne. Já jsem to prostě Parkerovi sežrala i s naviákem. :) Příběh byl strašně zajímavý, originální a hlavně poutavý a ke konci nabral takový napínavý spád, až jsem si málem začala kousat nehty. Samotný konec mě totálně odzbrojil svou nepředvídatelností a emotivností. Dlouho jsem tak šokující a působivý závěr, který by se mnou takto pohnul, neviděla. Obsazení nemohli vybrat líp; bezkonkurenční Kevin Spacey si mě jako David Gale omotal kolem prstu (zase), na Lauru Linney, která mi vždycky připadala příliš nevýrazná, jsem po tomto filmu trochu změnila názor - teď se mi moc líbí, že je tak výrazná právě svou nevýrazností. A nesmím opomenout Kate Winslet, které role Bitsey vyloženě sedla, protože ona umí zahrát zejména emotivní scény opravdu výborně a tomuto filmu tak dodala na pořádné dramatičnosti.

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Tuhle romantickou komedii můžu vidět klidně tisíckrát a pořád ji budu zbožňovat. Ta vánoční atmosféra je tam skoro hmatatelná, skvělé písničky a výborní herci zasazení do milých zamilovaných příběhů. Nevěřím, že je někdo, kdo tento film nemá rád, protože to snad ani nejde.