Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (56)

plakát

Ledové království (2013) 

Dobře, udělal jsem chybu, že jsem tento animák odkládal tak dlouho. Jelikož se první půlhodinu vážně hodně zpívalo, postupem času mi to začalo lézt na nervy, avšak po písni "Let It Go", která mě neskutečně probrala ze začínajícího spánku musím přiznat, že jsem se i těšil kdy se zase nějaká ta píseň objeví. Písní začalo ubývat a já byl velice spokojen. Vtipů začalo hned přibývat co se objevil "rozkládající" se sněhulák, animace byly taky úžasné. Myslím si však, že Disney má mnohem na víc co se týče příběhové linie.

plakát

Eminem: Lose Yourself (2002) (hudební videoklip) 

Pro mě nejlepší písnička od eminema. Výborný text, který se dá poslouchat 1000x

plakát

Očista (2013) 

Rhys Wakefield - to byl bůh tohoto snímku, to byl pravý herec. Když ho zabírala kamera, vždy jsem se pousmál, jak skvělého psychopata má tenhle film a hned díky němu dávám o hvězdu víc!

plakát

Česko Slovensko má talent 4 (2013) (pořad) 

Super, jak jsem myslel, že to půjde k lepšímu tak to šlo k horšímu a po první čtvrthodině neváhám hodnotit. Leoš se hned ukázal když řekl, že tam není jako porotce ale jako divák. Skvělý vědět, že o mém talentu bude rozhodovat čůropysk, kterej nemá svůj vlastní názor. A ano, začalo to pěkně s hromadou talentu, když prvního soutěžícího ukáží píšťaláka, který nic neumí. Jak to asi dopadne pro diváky co to poprvé zapli? Hned to zase vypnou...druhá žába postoupí za nic, postoupí za řeč těla pro neslyšící, kterou dělá do písničky, jééé. Totální zhulenina kde se jen čeká na účinkujícího, kterej upoutá originalitou nebo koukatelným tancem. Už aby bylo další BTG, jelikož je to přesný opak téhle masy nevkusu a demence.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Shane Black převzal velení a je to taky hodně znát. Konečně se na scéně objevil Mandarin, kterého jsem znal z kreslené podoby. Tony Stark byl prostě excelentní. Akční scény s ním stály za to a hlášky byly mnohem jiného rázu než pro nevyspělé desetileté děti. Celkově to byl jiný styl iron mana, než na který jsem byl zvyklý. Rozhodně velké překvapení od dvojky, takový rozdíl jsem opravdu nečekal!

plakát

Riddick (2013) 

Riddick se nám ztratil na planetě a zbrojí se na desetimetrové jezírko s obludou co má ocas který funí, jak když si Skrillex dá dávku heroinu. Nachází toho hodně, ale ztrácí vtipné hlášky a argumenty. Dřív když něco řekl tak to stálo za to, doslova se čekalo jaké moudro z huby vypustí. Akce je málo a emoce a napětí se žádné nedostalo. Nejvíc mě však mrzel děj, tedy takhle...žádný nebyl. Žádný zvrat, žádné plány či zvraty. Vše je od začátku jasné a v půlce filmu se už ví jak to dopadne. Chtělo by to víc akce, propracovanější komba a celkově více přičichnout ke starším dílů. Riddick který přičichává k prvnímu dílu měl přijít dříve, či neměl chodit vůbec. Tím že Diesel dělá celou šou a dá se na to koukat to pořád na ty tři je, zklamání ale veliké

plakát

Vylomeniny (2013) (pořad) 

Když jsem viděl na primě pár upoutávek, něják jsem se o to nezajímal a dá se říci, že jsem tomu nevěnoval žádnou pozornost. 04.03.2013 v televizi nedávali nic extra a při prohlížení televizního programu zde na čsfd jsem narazil právě na vylomeniny. Po shlédnutí prvního dílu musím říci, že tohle jsem opravdu nečekal. Soutěžící odvádí skvělou práci a je velice zábavné sledovat, jak člověk dychtí po dvaceti tácech a jak hluboko se hodlá ponížit. Opravdu se těším na dnešní další díl a všem tento pořad doporučuji, jelikož se zaručeně zasmějete.

plakát

Bídníci (2012) 

Velké zklamání. Žádná písnička mě neuchvátila, nepřekvapila ani neohromila. Jackman, Crowe...vážně špatné pěvecké výkony. Nerad pořád kritizuji ten zpěv, ale co mi zbývá, když se ve filmu z 98% pořád špatně zpívá? Musím ale přiznat, že film je pěkně emocionálně nabitý.

plakát

Kdo přežije - Návrat hvězd (2004) (série) 

Pro mě jedna z nejlepších řad Survivora. Tolik emocí, zvratů, podrazů...opravdu se bylo na co koukat. Rob a Amber byli už od 10. dílu jasným párem, avšak to, že ji požádá v živém vysílání o ruku jsem fakt nečekal. Největší show dělali Rupert, Richard, Tom a samozřejmě Amber s Robem.

plakát

Djesus Uncrossed (2013) 

Velkolepý "trailer" ukazující na úspěchy mistra Tarantina. Úžasná parodie. Nečekal jsem, že se u dvou minut takhle nasměji.