Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Jak na věc (2002) 

Pro mě bohužel dost nudná záležitost. 2* snad jen díky výkonu Hugha Granta.

plakát

Hitch: Lék pro moderního muže (2005) 

Dobrá kvalita. Je to ten typ filmu, u kterého se člověk uvolní, odpočine si a taky se zasměje. W. Smith je prostě špičkový herec a taky podává takový výkon. Moc rád se podívám znova :).

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Teda na to jakou to mělo reklamu a ohlasy dopředu chvástající perfektního filmu, jednoznačně přestřelené. Na film jsem se těšil už jen proto že mám rád prostředí Wall Street a ta myšlenka je celkově dobrá. To je snad jediný důvod proč můžu dát 2*, ještě s přihlédnutím na herecký výkon Leonarda. Jinak bohužel můžu říct dost velká nuda. Nevím kde tam je ta zábava, asi jsem od filmu čekal hodně a to neměl šanci splnit. Tak snad příští pokus bude lepší.

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Dobrá myšlenka, i zpracování. Ale chtělo to domyslet. Walter, vědec který v minulosti pracoval prostě úplně na všem. Snad dokonalá bytost, na to na čem všem dělal by potřeboval aspoň tak 5 životů. Což asi po 7. díle, kdy je to pořád dokola kazí celkový dojem. Bohužel zklamání, protože první díl vypadal excelentně.

plakát

Neznámý (2011) 

Čekal jsem více a taky, že to bude zajímavější, co se týče závěru. První polovina filmu perfect, druhá chtěla líp domyslet.

plakát

Pošli to dál (2000) 

Já můžu říct, že kvalitně zpracovaný film. Tuším, že dost lidem se líbit nebude, ale v tomto filmu nejde ani tak o efekty či, jak je natočen, ale jde tu o ten příběh a to co ten film říká a předává. Rozhodně doporučuji každému se podívat a určitě to ve vás něco zanechá :).

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Myslím, že tento legendární seriál zná snad každý. A pokud by někdo ne, rozhodně doporučuji se podívat na pár dílů, protože zjistíte, že se chcete dívat na další a další. Humor zde rozhodně nechybí a mohu říct, že i kvalitní herecké obsazení. Rozhodně si seriál zaslouží hodnocení 100%.

plakát

Šmejdi (2013) 

Ani jsem od toho moc nečekal, protože na můj vkus to mělo až velkou reklamu. A nemyslím že by to byl až tak kvalitní dokument za jaký je vydáván. To co tam bylo předváděno jak ze strany prodejců, tak i ze strany důchodců mi připadá na hlavu. Ti důchodci si na jednu stranu stěžují, ale na druhou stranu tam jezdí pořád dokola a dobrovolně. Když jim přijde pozvánka domů, nikdo je nenutí jet, i když už ví co je tam čeká. Není to divné...?

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

Na seriál jsem se původně chtěl podívat spíše ze zvědavosti co to bude. Můžu ale říct, že první díl mě chytl natolik, že jsem musel sledovat všechny nakonec. Nemám rád filmy z právnického prostředí a není to moc pro mě. Ale ono tak jde trošičku o něco jiného, respektive je to opravdu hodně dobře natočeno. Myslím že Harvey Spector a Mike Ross zaujme každého, vytváří dobré duo. Nebál bych se to zařadit mezi TOP seriály.

plakát

S.W.A.T.: Pod palbou (2011) 

Pro toho kdo má rád policejní filmy, tak to bude v pohodě film. Je to z roku 2011, takže se dá čekat "jistá dokonalost" to už je dnes asi taková móda. Ale na odreagování je to dobrý film :).