Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Ze všech současných seriálů ten nejvtipnější. Čiší z něj pohoda, přátelství, vtip a přesně to od seriálu jako je tento, očekávám :)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Původní hodnocení: * Důvod: Ztrácel jsem se v postavách, v tom, kde, kdy a co se stalo. Přišlo mi to jako neskutečná slátanina. Nynější hodnocení: *** Důvod: Řekl jsem si, že když je to tak opěvovaný seriál, musel jsem něco přehlédnout. Nastudoval jsem si pomocí některých webů, kdo je kdo, zjistil jsem, jak jsou staré herečky a jak vypadají ve skutečnosti a hle.. máme tu *** Ve sledování seriálu budu pokračovat, toto hodnocení je po 4. dílu, který jsem zhlédnul. To prý byl takový poslední "uvozovací", kde se téměř nic nedělo. Tak hurá na další :)) Tak a je to tady.. :) finální hodnocení: ***** Proč taková změna? Z * až na 5*? Jednoduše proto, protože mi trvalo, než jsem proniknul do děje, pochopil kdo s kým, kde s kým, proč s ním a tak. Našel jsem si i stranu, které fandím. (Daenerys Targaryen) :) Nevím, co se s ní stane, jsem na začátku třetí série. Ale nic nemám ani proti Starkům, v podstatě ani proti Lannisterům, protože mě baví sledovat, jak si Margaery Tyrell vede v Králově přístavišti, doufám, že Lannistry zkrotí :) Zato Stannis mi pije krev. Takže doufám, že to nakonec nevyhraje :) No zkrátka, zabřednul jsem do toho a neskutečně mě to baví :)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Tak skvěle to začalo, výborně to pokračovalo, dobře navazovalo a teď už se to průměrně táhne ke stále nepřicházejícímu konci. Prosím, ať už to skončí, jinak ještě budu muset změnit * :(

Ovládací panel
11 bodů