Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Show Leoše Mareše (2015) (pořad) 

Není to bůhvi jaký zázrak, ale show je postavená především na Leošovi a ten svojí úlohu plní nadprůměrně. Měl jsem možnost být na natáčení a styl se mi líbil. Myslím, že když bude Patrik Hezucký více rejpavý a hosté se víc odvážou, může to být ještě dost zábavná podívaná. Určitě tomuto projektu držím palce :)

plakát

Vejška (2014) 

Gympl a Vejška jsou dva naprosto nesrovnatelné filmy. Ač se o to Vejška místy dost snaží, kvality Gymplu nedosáhla ani zdaleka. Bohužel. A to to přes veškeré trailery,promo a vcelku chytlavý soundtrack od mistra textů Vladimíra 518 vypadalo velmi nadějně. Autoři se tu strašně soustředili na věrohodnost vysokoškolského života, až jej úplně zabili. A v neposlední řadě, nemůžu si pomoct, ale Tomáš Vorel ml. opravdu neumí hrát. Je to jako sledovat umělou celebritu v béčkovým sitcomu. Film zachránila bez diskuze Eva Josefíková a duo Mádl-Kraus. Příjemně překvapil i Jakub Kohák, kterému role profesora překvapivě sedla. Hold časy graffitů už nejsou tak IN, jako tomu bývalo v časech Gymplu.

plakát

Muži, kteří vybudovali Ameriku (2012) (seriál) 

Velkolepá podívaná, aneb i dějepis se dá strávit příjemně. Historie je odkryta. A né vždy to bylo tak růžové, jak se o tom učíme v učebnicích. Tvrdé praktiky vedené k vytvoření monopolů si jistě na hrob nikdo nenapíše. Důležité ovšem je, co velkolepého se těmto pánům za život povedlo a jaký obrovský význam to má pro dnešní civilizaci. Dechberoucí efekty, doplněné epickou hudbou (zejména Two steps from hell tomu dala třešničku) a výpovědi lidí jako Donald Trump tomu všemu dalo ten správný nádech velkoleposti. Strhávám hvězdičku kvůli neustálému, místy až nepříjemnému opakování toho, co už se stalo (jakoby to divák sledoval jen od půlky).

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Dlouho jsem přemýšlel, co o Vlku z Wall Street napsat. Ze začátku jsem se bál, jestli se dá celý příběh nacpat do 3 hodin tak, aby zde nebyly prázdné momenty. Ty se ovšem vyplnili nekonečným množstvím fetu, kurev a opravdu neskutečných hlášek. V tomto filmu se mi mimo jiné potvrdilo i pravidlo, že ne každý študovaný z dobré rodiny může být úspěšný. Jde hlavně o to se nebát, a jít si za tím, co v životě chci. A právě toho je plný film, a to se mi na Vlku z Wall Street líbí úplně nejvíce. Možnost mít v životě to, co chci, ať jsem kdokoli. Ano, teď mi určitě budete vyčítat morální zásady, zvrácenost a podobně. Ale komu by se kurva chtěl žít život s pár tisícema měsíčně a přehnanou pracovní dobou ??? Život je od toho si UŽÍVAT. Můžu dodržovat všechny zásady, být přítelem společnosti a vzorný občan. Ale to se mohu předem smířit s mizerným životem. Tohle není film pro každého, a ne každý se mnou bude souhlasit. A to je dobře, každý máme jiné cíle a tak to má být. DiCaprio mne v žádném filmu nikdy nezklamal, a stále platí, že je to pro mne vrchol všeho, čemu se říká herec. Poklona i podle mne skvěle zvládnuté kameře a hudbě, která všemu dodává takový ten "nádech úspěchu" . Asi nejlepší film, co jsem za poslední rok viděl. A proto také takové hodnocení. /95%/

plakát

Zaříkávač lží (2014) (amatérský film) 

Velmi mne pobavil začátek, ostatně celý ráz filmu se táhl v zábavné formě, jak je tomu už u nejfejka zvykem. Emoce, drive, myšlenka, zábava, to vše zde bylo ve velké míře a já se chvilkama i dost zamyslel nad celkovým významem tohoto projektu. Film jako takový se mi líbil, obrovský klobouk dolů před madmen pictures, kteří udělali obrovský kus práce a já se chvilkama cítil jako ve filmu od disneyho :) Celkově 80% , přecijen 5 hvězdiček nedávám jen tak :) Ale díky nejfe, jsem moc rád že jsem tě stihl poznat i bez masky a velmi cením tvůj charakter, jsem rád že sis vybral právě tuhle cestu, sedí ti :)

plakát

Pusinky (2007) 

Mě tam sedla jen Maruška Doležalová a Olda Hajlich. Když vezmu v potaz ještě postavu Sandry Novákové, je to jediný, na co se tam dá víceméně koukat. Ale, příběh o ničem, prostředí strašný, scénář byl opravdu dost levná záležitost, a celkově to působilo dost mizerně. České filmy na to prostě..moc nemají..

plakát

Gladiátor (2000) 

Jediné co mi na filmu chybělo, byl sex, jinak vlastně ani nemám co vytknout :))

plakát

Tajemství (2006) 

Jednoduše film, co mi změnil život :)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Po dlouhé době film, co mě zaujal. Kombinace černého humoru a černého asistenta je výtečná. Samozřejmě doplněno skvělou hudbou, kamerou, dobře zahranými vedlejšími rolemi a celkovým pozitivním nádechem. Příjemně strávené 2 hodiny.