Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Obsahy (8)

Hisshiken torisashi

Hisshiken torisashi (2010)

Samuraj Kanemi Sanzawmon, ovládající jedinečnou bojovou technikou "pták-lov", musí bojovat o svůj život poté, co zabije zkorumpovanou a manipulativní milenku feudálního pána Tabu Ukyou. Drama, které ukazuje cestu samuraje a často zkorumpované politiky klanu.

Xiao gong zhen wu lin

Xiao gong zhen wu lin (2013)

Během prvních let éry republiky v severovýchodním regionu Číny, lidé trpí boji o moc mezi místními válečníky, bandity a japonskými útočníky. Jediný ráj v regionu je Fu Xing, město, které se nikdo neodvážil napadnout, protože je chráněno sedmi kung-fu mistry, kteří zde žijí. Když Yan, Luo a další vlastenci objeví japonský výcvikový tábor a v něm seznam špionů, jsou napadeni a snaží se utéct. Přežije pouze jedna osoba, která je otrávena hvězdicí a jediné místo, kde ji mohou pomoci je Fu Xing.

Pee Mak

Pee Mak (2013)

Mak sloužil ve válce na počátku dynastie Rattanakosin. Ve válce se spřátelil s Ter, Puak, Shin a Aey, kteří mu zachránili život. Jakmile válka skončila, Mak pozval své přátele do svého domova a seznámil je se svou krásnou ženou Nak a svým novorozeným synem Dangem. Ve vesnici však koluje pověst, že Nak zemřela při porodu svého mrtvého dítěte. Zdrojem této pověsti je tetička Priak, která byla nalezena mrtvá v řece o několik dní později. Čtyři přátelé cítí, že je čas říct Makovi možnost, že Nak a Dang mohou být duchové, ale tím riskují své životy. Mak bude muset volit mezi láskou a realitou.

Baramgwa hamjje sarajida

Baramgwa hamjje sarajida (2012)

V 18. století je led cennější než zlato. Když se zkorumpovaní úředníci spiknou, aby trh s ledem ovládli a stanovovali jeho cenu, dva neprávem obvinění se rozhodnou zosnovat pomstu. Seženou si odborníky na na získávání informací, na výbušniny, zkušeného kapsáře a mistra převleků, přepravní eso, vykradače hrobek atd. Tak vznikne gang jedenácti odborníků, kteří jsou rozhodnuti ukrást všechny královské ledové zásoby a usvědčit úředníky v následujících pěti dnech z korupce.

Silent Night

Silent Night (2012)

Příběh je o tajemné a maskované osobě, oblečené jako Santa Claus, která řádí a zabíjí v malém městečku během vánočních svátků. Na místních policejních sílách je, aby ukončily toto vražedné běsnění.

Altoobi : riteon too beiseu

Altoobi : riteon too beiseu (2012)

Poté, co pilot Tae-Hune zkusí zakázaný nebezpečný manévr při letecké přehlídce, je vyhozen z elitního týmu Černých orlů a převelen do bojové jednotky. Zde se okamžitě dostane do konfliktu s majorem Lee a zamiluje se do krásné Se-Young, která má na starosti údržbu. Když se severokorejský nepřátelský MIG objeví v letové zóně a začne útočit na Soul, dochází k souboji, při kterém zemře jeho kamarád a další z pilotu zůstane za nepřátelskou linii. Sever se chystá každou chvílí odpálit mezikontinentální balistickou raketu. Lee a Tae-hun musí spojit své síly, aby zachránili pronásledovaného pilota a zabránili katastrofální válce.

Dai noi muk taam 009

Dai noi muk taam 009 (2009)

Louis Koo je jedním z 12 královských strážců, ochraňujících hloupého císaře, jako jediný však neumí kung-fu. Na rozdíl od svých vrstevníků, je vědec a vynalézá mnoho fantastických zlepšováků na ochranu Jejího Veličenstva, před zlými ninja vrahy. Nicméně nebezpečí číhá blízko domova, např. v podobě nebezpečného eunucha Lorda Unicorna.

Reklama