Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (22)

plakát

Jezero (2008) 

Francouzská ambientní třešnička

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Po první geniální sérii následuje shit na n-tou, spočívající v tom, že získáváte různé superschopnosti podle toho, kterou mýtickou bytost ošukáte. Když jste upír, je nejlepší šukat zoubkovou vílu protože pak vám neublíží sluníčko, ale pozor, když jste člověk, narodí se vám super rychle rostoucí děti, které pravděpodobně spapá nějaká sexy upírka. Vrcholí to šestou a sedmou sérií, kde se snad tvůrci o žádný scénář ani nesnaží a je vám naservírovaný nic neříkající nudný pŕeplácaný blábol. 1.série 5*.

plakát

Kancl (2014) (seriál) 

Jsem fanoušek celé Rickyho tvorby a myslím, že tento pokus mohl dopadnout mnohem hůř. Je to ale pořád pouze nezdařený pokus.

plakát

Zmizelá (2014) 

Dexter je oproti Amy posránek...

plakát

Hannibal (2013) (seriál) 

Dokonalý blábol

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

True Story... Po skvělém rozjezdu to ztratilo šmrnc, pořád je to skvělé, ale jednu * si beru zpět pro lepší

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

True Detective je u konce a ani jednou jsem nezapochyboval o hodnocení které jsem dal již po čtvrtém dílu bez jakéhokoli zaváhání.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Pořád čekám kdy to přijde, takovou dávku průměrnosti jsem nečekal. 3´ za zajímavý děj 2. a 4.té série. Nikoliv za formu. Navíc, každej normální "Dexter" by si jako první oběť zvolil tu svoji "Fuck" sestřičku, nasledovanou celým oddělením v čele s Laguertou (strašidelné jméno) atd... Jak někdo mohl napsat takhle pitomé a debilní postavy je mi záhadou...

Ovládací panel