Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (64)

plakát

The Collector (2009) 

S velikou lítostí dávám pouze jednu hvězdičku, pokud mám film hodnotit jako celek. Začátek se tváří jako velice slibný thriller s hororovými prvky, avšak scénáristé pravděpodobně potřebovali nahnat minuty, tak poslední půlhodinové finále kombinovali, kombinovali, až to totálně zprasili a z hlavního hrdiny udělali strašnýho loosera. Do 60. minuty dávám 3*, od tamtud ODPAD!!

plakát

Velká šestka (2014) 

Jak pro malé děti, tak i pro ty dospělé děti. Film je koncipovaný tak, aby pobavil a potěšil nejširší věkové publikum. Na animovanou pohádku to má i nápadně nepředvídatelný konec.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Právoplatný uchazeč o řadu Oscarů. Pro mě jedno z největších překvapení loňského roku (2014), kterému budu držet při udělování všechny palce.

plakát

Všude dobře, proč být doma (2009) 

Nádherný příběh dokonalého partnerského páru, který v podstatě naslepo a do neznáma cestuje za lepším životem. A to jsem se málem nechal odradit znuděnou společností, se kterou jsem tento film rozkoukal, protože po patnácti minutách se většina rozhodla pro změnu filmu. V odstupu tří dnů jsem se k tomuto filmu vrátil, tentokrát sám. V prvé řadě jsem nadšený z režie Sama Mendese, který se ukázal být skutečně multižánrovým režisérem. Chválím rovněž krásnou hudbu.

plakát

Pod zemí (2014) 

Ze začátku se to tvářilo jako příjemný film. Potrhlá archeoložka, která mě teda trochu lezla na nervy, uvedla příběh se zajímavou zápletkou a ze zajímavého prostředí, pak se všemi skočila do díry a tam to začalo. Příběhy jednotlivých postav, až na hlavní hrdiny, jakoby vymizeli, tajemná žena, které jsem se bál i na diskotéce se také nechtěla moc ukazovat a spousta otázek zůstala nezodpovězena. Film mě přišel zábavnější a záživnější více z prostředí nad zemí, než pod zemí.

plakát

Skála (1996) 

Dokonalá kombinace hereckého obsazení, hereckých výkonů, příběhu, napětí, akce a pro mě jeden z mých top 10 filmů s nejlepší filmovou muzikou.

plakát

Annabelle (2014) 

Příběh této roztomilé panenky byl částečně, a pro mě dostatečně, nastíněn ve filmu, jinak velmi povedeném horroru V zajetí démonů. Tento film je založený pouze na "lekačkách", které divák dopředu předvídá a děj rovněž tak. Nedá se vyzdvihnout hudba, efekty, příběhy postav, prostě nic, kvůli čemu byste si ten film pustili znovu.

plakát

Interview (2014) 

Když jsem se dozvěděl, že tato komedie byla primárně umístěna na internet a zakázána v kinech z obav teroristického útoku, vůbec jsem se nedivil. Neuvěřitelně urážlivá, posměšná a luxusní podívaná :D

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Film má zřetelný a celkem průhledný obsah a průběh, hrdiny jasně stanovené, nicméně je pro svým akčním a emocionálním pojetím stejně srovnatelný s předchozím dílem. Velmi se mi líbilo ztvárnění chátrajícího světa.

plakát

REC 4: Apokalypsa (2014) 

Jsem rád, že se Apocalypse vrátil do Belaguerovy režie, před jasným poklesem kvality, který přinesl díl předchozí. Ale ani tak se kvalitativně nedá srovnávat s prvním a druhým dílem, které pro mě v žánru "zombie" přinesli veliké sympatie.