Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (46)

plakát

Pán tygrů (2020) (seriál) 

Dokument a telenovela v jednom. Desivy, sileny, absurdni, zabavny.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

4.5 hvězd. Něco tomu chybělo. Nebo něco přebývalo. Nevím. Ale jinak... skvělý. Thanos je hlavní hvězdou celého filmu a taky určitě jedním z nejlépe stvárněných komiksových padouchů vůbec.

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

,,We can't choose where we come from. But we can choose where we go from there.''

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Příběh o tom, jak Katnis Everdeen, nějaký Turek, Jackie Chan a zatoulaný bojovník z Unreal Tournament ukradnou plány Hvězdy smrti. Málo epizodovnosti, příliš moc kung-fu.

plakát

O čo ide Idě (2016) (TV film) 

Co je naděje? Jaká je budoucnost? Co je to disciplína? Kdo jsou romové? Jak je mezi sebe zapojit jako rovnocenné členy společnosti? Čhavorenge.

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Mám rád dobré scénáře. Herecké výkony taky. Dobrý soundtrack je pro mě taky mega důležitej. Nedočkal jsem se ale ničeho z toho. Ničeho! Když už mě to trochu začalo bavit tak tam vecpali hnusnou, kýčovitou, pseudo dojemnou scénu zahranou Troškovskými neherci. Dal bych slabé dvě hvězdy ale jako veliký fanoušek komiksovek to zvedám na slabé tři. Kdyby mi bylo 14, tak bych byl asi nadšenější. Dospělej fanda komiksů ale evidentně není cílovka. PS: Efekty taky nic moc ale tady nevím jestli to je chyba animačního týmu nebo rozpočtu který nevím jaký je.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Scénáristi z knihy tak moc škrtali, přepisovali a domýšleli si, že vznikl Mauglí, jakého jsem nikdy nepoznal. Chvíli mi trvalo se smířit s tím, že některé klíčové postavy změnily pohlaví nebo funkci v příběh a že přibyly další umělé postavy do příběhu nepatřící. Ale když už jsem si zvyknul, tak jsem si hezky užil atmosféru typického Disneyho. 3/4

plakát

Orel Eddie (2016) 

Krásný příběh o nedoceněnosti, dychtivosti, snu, šibalství a neústupnosti. A přez všechny klíšovité scény, inspirující. Až k slzám.