LIVINGDEAD

LIVINGDEAD

HORROROVÝ MANIAK

homepage

298 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 8 15 21 28
    • 13.2.2012  01:25
    Donner Pass (2012)

Prvních 5 minut vypadalo nadějně, pak se to ale zvrtlo v ubohou frašku. Amatéři na samotě u lesa. Už od počátku jsem věděl, kdo bude následovník Donnera - tak to bylo okaté. Prostě další nudný film.

• 12.2.2012  02:21
    Blood Runs Cold (2011)

Domek na samotě, les, zima, sníh.....ideální prostředí pro horror. Docela sympatické herecké obsazení. Je tam napětí a najde se i pár lekaček. Hudba v pohodě a zvuk DD 5.1. parádní. Kéž by bylo více takových horrorů!

• 11.2.2012  19:18
    River, The (TV seriál) (2011)

Další stupidní seriál. Těšil jsem se, že si vychutnám krásnou džungli, ale první díl se odehrával v lodi někde ve studiu a druhý díl v noci, zřejmě někde ve skleníku tropických rostlin. Bez napětí, bez akce a bubáka nám ukáže barevno-černobílá třepající se kamera. Navíc MATKA VYPADÁ MLADŠÍ NEŽ SYN!

• 11.2.2012  15:15
    Dirty Movie (2011)

Na film jsem se díval, protože v seriálu "OZ" byl Christopher Meloni skvělý. Film DIRTY MOVIE je ale nudná slátanina plná sraček.

• 4.2.2012  22:28
    2 Headed Shark Attack (video film) (2012)

Docela zajímavý nápad. Neherci byli dost žalostní. Ale chápu, že holky byly vybírány hlavně kvůli houpajícím se kozám, protože všechny měly silikonové pětky. Žralok s dvěma hlavami kousal často, takže akce tam byly :-) A dokonce jsme se i nasmáli, když kapitán - profesor, měl bebínko na nožičce a řval, jako by ho nasazovali na kůl. Film má docela dobré hodnocení v zahraničí 50-83%. (83% má film hodnocení v RUSKU!)

• 4.2.2012  22:18
    Take Shelter (2011)

Hrozně nesympatický herec. Vyloženě by se hodil na úchyla v horrorech. Pokud by toto psychologické drama spojili s katastrofickým filmem, tak by to bylo super. Takhle je to pouze drama o vztazích.

• 4.2.2012  22:13
    Switch (2011)

50% - docela napínavá kriminálka. Komedie? V žádném případě. Označení je zcela mimo. Ženská si přes internet www.switch.com vymění s jinou ženou byt, jen na určitou dobu, aby si odpočinula a začala nový život. Po návratu chtěla být jiným člověkem. Vymění si s neznámou klíče, koupí letenku a vyrazí. Jenže vše se zvrtne. V domě je mrtvola a ona je hlavní podezřelá..... nikdo ji nevěří, A Policie? Ta nedělá nic.....

• 29.1.2012  23:38
    Hidden 3D (2011)

Zajímavé prostředí, sympatické herecké obsazení (žádní amatéři!), dobrá kamera a zvuk! Bohužel, bez napětí a krve.

• 29.1.2012  14:01
    Innkeepers, The (2011)

HORROR s velkým P. (P jako píčovina). Znáte ten typ filmu, kdy při sledování ležíte a neustále se nudou převracíte na pravý bok, pak levý bok, na záda a břicho. Pak Vás začíná bolet hlava. Jste nevrlí, začíná Vám vadit každá maličkost a nakonec se modlíte, aby ta sračka skončila. Tak to je přesně ten typ filmu. Hrůzou mi stály vlasy jen ze samohrajicího piána. MEGASHIT!

• 25.1.2012  14:28
    Watermen, The (2011)

1. Na film jsem se díval na 3 x s dlouhými přestávkami. Nudilo mne to, ale pořád jsem doufal, že se to rozjede. 2.Filmy si obvykle pouštím ve zvuku DTS, Dolby Digital. Tohle jsem si musel pustit stereo. Tak hrozně nekvalitní to byl zvuk. 3. Sympatické obsazení, ale zcela bez talentu! To nebyli herci, ale zřejmě nějaký výběr na střední škole. Naučené dialogy, které div přímo nečetli. Styl ala seriál Ulice na Nově. 4. Krev, brutalita? Já ji tam neviděl. Zapíchnuté vidle v noze a vyřízlý silikon, toť vše. 5. Rybáři mluvili jako roboti, nebo možná měli v krku strojek po totální laryngektomii.

• 24.1.2012  16:36
    Pařba v Bangkoku (2011)

Opakovaná sranda už není srandou. Navíc bratr nevěsty přišel o prst, ale nikomu to jaksi nevadilo, ani jemu samotnému. Zvláštní, ne? Zvláště, když hrával na hudební nástroj? Mně osobně to směšné nepřipadalo!

• 24.1.2012  16:32
    Muži v naději (2011)

Herce Polívku nemusím, ale v tomto filmu mi nějak nevadil. Na film jsem se díval při obědě, takže se mi dobře trávilo. V kině bych se ale asi zbláznil :-)

• 23.1.2012  21:49
    V hlavní roli Maja (2009)

Zajimavý film o tlusté holce - moc se mi líbil konec :-)

• 22.1.2012  20:11
    Territories (2010)

Nesympatické ksichty, neschopný policajt, bez napětí a totálně trapný konec! NUDA!

• 22.1.2012  20:06
    Revenant (2009)

Po 45 minutách jsem to musel vypnout! Další ztracený čas!

• 21.1.2012  15:22
    Spiderhole (2010)

Hrozně levný amatérský film. Čtyři ksichty zavřené v jedné místosti a psychopatický dědek ala chirurg. Bez napětí, bez krvavých scén, děsivé herecké výkony, žádný zvuk...prostě hrůza!

• 20.1.2012  19:34
    Hike, The (2011)

Pěkné prostředí, skvělý zvuk, herecké výkony ušly i když tlamy to byly hrozné. Ale do lesa se hodily, no a dobrý konec. Já jsem se pobavil!

• 20.1.2012  19:32
    Miss Nobody (2010)

50% - některé likvidace obětí ušly :-)

• 19.1.2012  17:05
    Zkáza lodi Laconia (TV film) (2010)

Na film je nutné se dívat se zrychleným posuvem, jinak to nevydržíte!

• 19.1.2012  16:02
    Rainbow Tribe, The (2011)

Zasmál jsem se a ke konci i trošku poplakal :-)

• 19.1.2012  01:42
    Bucky Larson: Zrozen být hvězdou (2011)

Trhlá komedie, škoda, že ten konec se zvrtnul v romantickou pohádku.

• 18.1.2012  18:03
    Ocelová pěst (2011)

Rodinný film ala Nickelodeon a Disne´y Channel. Hugh Jackman se na fotra nehodí. Chvilkami jsem se nudil a tak jsem si prohlížel leták Kaufland.

• 18.1.2012  17:59
    Mørke sjeler (2010)

Po 40 minutách jsem to vypnul a smazal! Amatérská SRAČKA!

• 18.1.2012  17:56
    600 kilo zlata (2010)

Dobrodružný - akční film. Krásná příroda, drsná džungle a naháněčka. Bohužel, herecké výkony tragické, napětí skoro žádné a z takového prostředí se dal určitě vytřískat dobrý film!

• 15.1.2012  17:52
    Dream House (2011)

50% - nemám rád psychologické filmy, ale protože ve filmu hráli známí herci, tak se na to dalo dívat :-)

• 14.1.2012  20:38
    Johnny English se vrací (2011)

Hrozná nuda a kdyby tam nebyla čínská uklízečka, tak dávám ODPAD!

• 14.1.2012  20:30
    Amphibious (2010)

V loňském roce oběhly internetem plakáty a videa s reklamou, jaký to bude MEGAHIT. A přitom je to MEGASHIT. Opravdu humus, nedalo se na dívat. Dětmi nakreslený škorpion, který má nahánět strach!

• 27.12.2011  21:47
    7 gwanggu (2011)

Přiznám se, že, že asiatické filmy nesnáším. Kupodivu, tento byl opravdu dobře natočen. Posledních 20 minut bylo parádních a nestvůra byla graficky vytvořena na velmi dobré úrovni.

• 27.12.2011  21:25
    Skeleton Lake (2012)

Hrozná sračka. Starý pomatený děděk v lese a banda lupičů. Nesympatické herecké obsazení, amatérština na každém kroku a ke všemu táhnoucí se nuda! FUJ!

• 26.12.2011  02:47
    Lonely Place to Die, A (2011)

Hory, příroda, skály, potoky a k tomu naháněčky v lese..... to je moje :-) Navíc sympatické herecké obsazení, napětí.... Bavil jsem se. Jen mne udivilo, kam se ten Karel Roden všude vecpe :-) 80%

<< předchozí 1 2 3 4 8 15 21 28