Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Oblíbené seriály (9)

Žena za pultem

Žena za pultem (1977)

Perfektní seriál a já jsem šťastný, že ho mám na DVD. Už jsem ho viděl asi 10 x a klidně se ještě 10 x kouknu. Špičkový herci, Jiřinka Švorcová je fantastická + humor, prostředí .... prostě super zábava! Seriál mého dětsví - seriál mého života :-) Seriál měl obrovský úspěch v okolních státech. Když se v Polsku zeptám přátel, co znají z českých filmů, tak vždycky slyším odpověď "Jižinku z "Kobiety za ladą " (Žena za pultem) a Pod jednym dachem(Chalupáři)

Tady se nedá žít

Tady se nedá žít (2003)

EXCELENTNÍ - SKVĚLÉ - VTIPNÉ : Perfektní seriál - už dlouho jsem se takhle nezasmál. Typické příběhy ze života a barák jako každý jiný.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Opravdu skvělý sitcom, který jsem viděl už několikrát a vždycky jsem se pobavil! Mám jen jednu připomínku k českému dabingu. Ačkoliv je náš dabing na dobré úrovni, u sitcomech to nějak pokaždé podělává! "Allo, Allo" jsem viděl s polským lektorem, tudíž jsem slyšel i originál zvuk a popadal jsem se smíchy za břicho. S českým dabingem jsem se jen pousmál! Takže pokud se chcete opravdu zasmát, pusťte si originál zvuk!

Malá Velká Británie

Malá Velká Británie (2003)

Bože, kdybych mohl dát 10 hvězdiček, tak ho ten seriál má. Už dlouho jsem se tak nezasmál a to při každém dílu. Veselé příhody ze života, narážky na různé orientace, gay hymna + v LITTLE BRITAIN EXTRA vystupují i známé osobnosti, jako ELTON JOHN, kde ho při interwiu oblízává gay a nebo ROBBIE WILLIAMS, který si zahraje transvestitu. A ta role mu perfektně seděla. Když odcupital v těch svých šatičkách, tak jsem se smíchy potrhal. Prostě seriál je "BOMBA" a je opravdu škoda, že ho nevysílá žádná česká televize. I takové prudérní Polsko ho dávají každý pátek na TVP2.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Animovaný seriál všech dob! Tady není co dodávat - "Prostě SUPER"

Naprosto dokonalé

Naprosto dokonalé (1992)

Tento sitcom jsem viděl kdysi dávno na polské TV a málem jsem se potrhal smíchy. Nyní se mi podařilo získat (zatím) 5.řadu a opět jsem se trhal smíchy. Škoda jen, že nemohu nikde sehnat jejich sitcom pod názvem "SAUNDERS and FRENCH! Protože tyto parodie byly excelentní. Například parodie na VETŘELCE, Missery nesmí zemřít, Omen....neměly chybu :-)

Ovládací panel
53. nej uživatel Česko
546 bodů