Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Divočina (2014) 

Také jsem měla chuť sbalit se a někam vyrazit, pročistit si hlavu a tak nějak si všechno probrat z jiného úhlu. Akorát bych se bála, že cestou někde umřu.

plakát

Loft (2014) 

Film splnil má očekávání z traileru. Byla jsem napjatá a chtěla se dozvědět, kdo za vším stojí. Líbí se mi, že zvrat v ději byl neočekávaný. Dokonce dvakrát.

plakát

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna (2013) 

Hlavní protagonistka mi ze začátku přišla velice naivní, taková Marilyn Monroe. Velice se mi líbil zvrat v půlce filmu, kde se o všem člověk dozví, jak to všechno bylo. Mrzí mě, že v oficiálním textu distributora se vyskytuje vlastně ústřední zvrat filmu. To by se stávat nemělo. Četla jsem ho až po shlédnutí filmu a ostatním doporučuji to samé.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Nevidím důvod, proč neohodnotit 5*. Krásně zvládnutý biografický film. Herci jsou podobní svým skutečným protějškům a herecky excelují oba hlavní hrdinové.

plakát

Americký sniper (2014) 

Bradley Cooper se předvedl v úplně jiném světle, než jsme zvyklí. A jeho herecký výstup mě velice potěšil. Naturalistické scény a surovost války byla cítit jako ve 4Dx i u nás v obýváku.

plakát

Slídil (2014) 

Moje hodnocení je lehce v rozporu s mým morálním cítěním. Jako bych nedávala 4* filmu, ale jeho hlavnímu hrdinovi, který je přes-mrtvoly-jdoucí, patologicky ambiciózní úchyl...

plakát

Země zítřka (2015) 

Film sám o sobě není tak dobrý. Ty 4 hvězdičky jsou vlastně za nápad hlavní zápletky. A něco na tom, co ke konci říká Hugh Laurie mě docela chytlo za srdce. Myslím si, že hlavním poselstvím filmu je fakt, "že to tu jde všechno do hajzlu a stejně s tim nikdo nic nedělá. Hlavně, že se na rabování matičky země daj vydělat prachy". Škoda jen, že poselství, ač přístupné obyčejnému diváku, chytne za srdce a pochopí jej pouze málo z nás. A to především ti, co už to dávno ví, chápou a snaží se změnit alespoň sebe. 4 hvězdičky za snahu přiblížit trochu ekologii a snahu o ochranu planety jiným a snad i zábavným způsobem.

plakát

V hlavě (2015) 

V hlavě je báječná animovaná podívaná pro dospělé i děti. Byla jsem nesmírně nadšená. Báječný nápad, báječné zpracování a báječný ANGLICKÝ dabing. Přesně takhle má rodinný animák vypadat. Pobaví, rozpláče...prostě paráda.

plakát

San Andreas (2015) 

Film naprosto doporučuju lidem, kteří se chtějí takhle večer pobavit. Oddychový akčňák s Rockem v hlavní roli a sexy Alexandrou Daddario a jejím podvodním dekoltem. Klasicky spousta klišé, kterými jsou Američani tak známí - záběr na vlajku s panoramatem zničeného SF, dramatické pauzy a hlášky. Prostě prvotřídní vymejvárna mozku. Nenudila jsem se...

plakát

Elles étaient cinq (2004) 

Znásilnění. Už to samotné slovo v nás vyvolává spoustu nepříjemných pocitů. Ve filmu jde hodně o pocit. Nejsou tu hrubé scény, realistické znásilnění. Ale víte, že se všechno tohle odehrává. Louise Portal má přesvědčivý přednes, ze kterého se vám udělá špatně. Je to drama. Velice silné drama.