Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (8)

plakát

Rosalinda (1981) (seriál) odpad!

Vysoce radioaktivní odpad mezi filmy, jehož je potřeba skrýt před diváky na miliony let, nebo raději na věčnost.

plakát

Hon (2012) 

Silný emocionální zážitek jehož laťku ještě navyšovaly herecké výkony nepříliš známých herců.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Tak jak to u Twilight bývá, je to opravdu přeslazená romance s dobrým kocem.V tomto díle tomu není jinak, avšak pojďme se podívat na jinou stránku filmu. Co se týče filmových efektů, jsou udělány opravdu dobře, což mám na téhle sérii rád. Spousta hater komentářů, že po urvání hlavy nestříká krev, bych dodal jednoduché vysvětlení. Upíři zpravidla krev nemají, nedýchají a jejich tělo funguje úplně jinak, než u lidí. Pokud chcete tedy vidět film se spoustou cákanců krve, běžte se podívat např. na Pach krve.Co se týče děje, je trochu jednodušší a jednotvárnější. Vizuálně však film působí opravdu dobře, proto dávám 4 hvězdy.

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Těžko se v případě tohoto "díla" vyvarovat vulgárních výrazů. Ještě smutnější je, že podobných sra...ek se točí stále mnoho a fanoušků také neubývá. Je to stále dokola, on miluje ji, ona ho ne a naopak a spousta slz a rádoby lásky pro tupé a iracionální myšlení některých lidí.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Kdo by jen čekal, že po nepříliš úspěšném prvním díle, naváže druhý díl naprostým odzbrojujícím účinkem. Ne jen, že se zde najde mnohem více akce a známých oldschool hrdinů, ale celý film je zároveň protkán spoustou vtipných narážek,které opravdu stojí za to. Hrdinové nám také dokazují, že nepatří do starého železa a že to stále umí pořádně rozbalit. Za mě 5 hvězd, vzhledem k citovému poutu ke většině hlavních herců a naprosto povedené akci.

plakát

Avatar (2009) 

Dojemný příběh,jenž postupně nabírá na obrátkách, počínaje zmrzačeným hlavním hrdinou, který díky nové technologii mohl opět chodit, až po hromadnou katastrofu na planetě Pandora a o člověku, co se postaví proti své vlastní rase, aby zachránil panenskou přírodu a její obyvatele. Co však bije do očí po téměř celou dobu je atmosféra. Naprosto úchvatné zpracování celé planety, jenž dle mého názoru nemá konkurenci v žádném jiném filmu.

plakát

36. komnata Shaolinu (1978) 

Akční bojová pecka, která se odehrává v zajímavém historickém úseku v Číně, kde prochází mladí mniši 35 komnatami tvrdého a bolestivého tréninku, aby se z nich stali mistři bojových umění. Náramná podívaná, která by neměla uniknout žádnému fanouškovi bojových umění.

plakát

Iron Sky (2012) 

Z hlediska autentičnosti není potřeba ani komentovat, že je to pouze a pouze velký vtip. No je potřeba dodat, že velký vtip je celý film. O 70 let starší civilizace svádí dramatický boj s poměrně vyspělejší civilizací dneška, ovládající masivní vesmírnou loď, jejímž nejvýkonějším článkem je štípnutý smartphone z jednoho obchodu s elektronikou. Připadá vám to také jako totální stupidita? Ano věřte že je. Dávám 2 body, přičemž jeden za pár humorných scén a druhý za poměrně atraktivní herečku.

Ovládací panel
2 body