Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční

Oblíbené filmy (9)

Frozen

Frozen (2010)

Dobré drama. Zatím můj nejlepší film. I když jsem se na něj dívala s titulky.. Dobré záběry vlků, které miluju. I když jsem nepochopila proč se někdo z nich nespustil dolů .. A né skočit po nohách ..

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Byla jsem na tom v kině , a můžu vám říct ,že polovička kina křičela. Z kina se šlo okolo půlnoci domů a lidi dělali jak už ve filmu 'tlesk, tlesk' tak byla i sranda. No takže k filmu.... Byl velmi povedený a scénky s hlasitým vybafnutím se vážně povedli. Jeden by si myslel :'Aha, a teď něco vybafne' a ono nic.. A z ničeho 'BAF!' a člověk se lekl. Na konci filmu měla polovička kina zakryté oči, jestli něco vybafne.. Nakonec nic a všichni si oddechli.:D Zatím můj nejoblíbenější horor , u kterého musím přiznat když byla scénka na skříni a scénka , jak tam byla ta uklizečka tak sem si v kině zadělávala oči, držela se kamarádky a někdy i trochu vykřikla s davem v kině. Fakt paráda! pět hvězdiček, jednoznačně. Úžasně natočené.

Cesta hrůzy

Cesta hrůzy (2006)

Výborný Thriller, drama a napětí . A to se mi velmi líbilo! Film mě zaujal a dávám mu proto plný počet hvězdiček ,velmi se mi líbil . Jak říká 'bobin' ,nenechte se zmást hodnocením , fakt skvělý film:)