Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (40)

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Pár (byť vesměs povedených) vtípků a nepřehledný manifest povadlých testosteroňáků let dávno minulých pro mě tentokrát bohužel nezafungoval. Vesměs platí to, co tu už bylo napsáno mockrát - Gibson fajn, šašek Toník balancuje na hranici, a zbytek si víceméně krade krátké, nepřehledné chvilky. Jasně, je tu pár vychutnávkových chvatů, ale to je bídně málo. A "nováčci"? Sorry, neberu - a to ani Rondu, i když vysportované dámy můžu... Nečekal jsem moc, ale i tak je to pro mě zklamání. PS: "Let´s get to da choppa!", muselo zákonitě přijít :)

plakát

S Pydlou v zádech (1985) (divadelní záznam) 

"Lidi, ale byla to bitva! My jsme se řezali, my jsme se řezali - já teda ne. Já měl prápor a kam šel vítr... No, někdo to musí přežít, že jo?"

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

Abych pravdu řekl, čekal jsem větší průšvih. Vtípků sice jen pár, ale tempo to mělo solidní.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Válka světů, Cloverfield, District 9, Matrix, možná i Vetřelec: Vzkříšení - tohle všechno tenhle film vykrádá...

plakát

Jurský park (1993) 

V roce ´93 mi bylo osm a věděl jsem naprosto jistě, že dinosauři už 65 milionů let nejsou mezi námi, ale při prvním setkání s dokonale realistickým theropodem jsem byl - byť jen na zlomek sekundy - přesvědčený, že je dospěláci někde celou dobu schovávali a že dinosauři stále existují. Stejně jako všichni ostatní v kině.

plakát

Pacifik (2010) (seriál) 

Pro mě po pěti dílech převládá poměrně velké zklamání. Zatím bez hodnocení. Doplnění 8.5.: Po osmém díle si už troufám hodnotit - 3 hvězdy, a to může být celý Pacifik i s přilehlými oblastmi rád. Možná jsem příliš přísný a jako takový seriál špatný není, ale pokud točím válečný seriál, očekává se, že se v něm bude i válčit. Shrnu-li urputné půlroční boje na Guadalcanalu do jedné krátké scény a pokud bitva/záběry na Iwo Jimě trvají 4 minuty, přičemž úvodní a závěrečné titulky trvají dokupy 7 minut z 56 celkových, nemůžu chtít zázraky...

plakát

Asterix a Olympijské hry (2008) 

Jako celek to stálo za - zde doplňte dle vkusu -, ale jednotlivé fórky byly docela vydařené + Brutus. Cesar: "...nikomu nic nedlužím, ani Roccovi a jeho bratrům..."

plakát

Náhradníci (2009) 

Velký potenciál, nahňahňaný do - na dnešní poměry - kraťoulinké stopáže, ostříhaný o jakékoli důraznější vykreslení děje / postav s pokusem o "robotchickenovský" výkřik na konci "What a twist!" - to nemohlo dopadnout dobře. A taky nedopadlo. Tak jako tak film vyloženě neurazí, dvě a půl až tři hvězdičky jsou akorát.

plakát

Česká soda (1993) (seriál) 

Die Äpfel im Bademantel und Semmelgrossmutter...

plakát

Kinobox (1993) (pořad) 

Kinobox ´96, můstek Enterprise: Dat: "Kapitáne, Kohoutovi vzali minulý týden papíry!" Pickard: "Jen ho nechte." Kohout: "Jasně, pohoda..." Holý: "Bacha, Mléčná dráha!" CÁK! (cosi jogurtoidního dopadne na Holého) Holý: "Sakra, škraloup...!"