Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

The Vampire Diaries je nejlepší fantasy seriál. Sice někteří píší,že je to ,, kopírka" Twilight Ságy , ale myslím si , že se hodně pletou . S Twilight mají společné nejspíše to,že jsou to upíři a vlkodlaci .Tento seriál je romantický a akční zároveň . Moc se mi líbí a doufám , že bude co nejvíce dílů .

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Na současné české filmy se nedívám,ale na tento jsem se rozhodla jít s kamarády do kina.A musím říci,že jsem opravdu nelitovala.Moc se mi líbila sestava I. Chýlkové a V. Kotka .A postava Ondry Sokola v podání homosexuála Richarda. Tento film si zasloužil nominaci Českého Lva. Na tento film se ráda podívám znovu a znovu a musím říci,že tento film se opravdu podařil . Super !!! :)

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

NOVA :Chceme lidem přinést prostě více zpráv a více lidských příběhů, proto jsme Televizní noviny prodloužili," Sice zprávy jsou delší ,ale o to více kravin tam dávají,koho zajímá ,že se narodilo někde mládě,že byl porod komplikovaný ...reportáže jsou většinou o ničem a často prodloužený na 4 min. a déle....!!!.A který člověk přišel na reklamu do zpráv?To už je fakt moc,dříve jsem se občas koukla na zprávy na Nově,ale ted už se to prostě nedá.Přecházím na Primu. ODPAD !!!!

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Partička je jediný pořad,na který se dá poslední dobou dívat.!!V každém díle je aspoň jedna chvilka,kdy se dá brečet smíchy. !! Tento pořad je určený pro lidi,kteří mají v sobě trochu smyslu pro humor.Pro mne rozhodně 5 hvězdiček.!!