Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (49)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Doufám, že si bude Snyder tuhle ubohost pamatovat do konce života a nikdy už nestvoří nic tak prázdného. Od 40 minuty si přeju, aby všichni rebelové umřeli a utrpení diváka skončí. Postavy mluví, ale vlastně nic neříkají. Prakticky k žádné postavě nemám žádné sympatie, ikdyby hlavní ženskou postavu znásilnili, zapálili a znovu znásilnili, nic by to se mnou neudělalo. A studio dá peníze na dvojku.

plakát

Joker (2019) 

Joaquin Phoenix je opravdu neskutečnej. Celej film jsem věřil tomu, co dělal. Ne často se mi stane, že mě film pohltí tak moc, že zapomenu na reálný svět okolo sebe a sleduju jen děj.

plakát

Klub sráčů (2000) 

Vůbec nechápu to slabé hodnocení. Možná je to žánrovka pro čtyřicátníky, ale mě se to moc líbí. Hudba tomu dává správný směr a je to krásně debilní komedie.

plakát

Temná věž (2017) 

S knížkou má film tolik společného, co Apollo 13 s Interstellarem. Ale co se dalo čekat od 95 minut filmu, když celá knižní série vychází na 3950 stránek. Není to úplně nudné, ale není tam ani trochu příběh Temné věže jako knihy. Jen vzali dvě postavy z mnoha na straně dobra, jednu postavu na straně zla, která ani nebyla ta nejzlejší a udělali film, který se točí okolo Temné věže, která byla ve filmu jen hodně vysokou budovou. Kdybych nečetl knihu, bylo byl by to jen průměrný film. Takhle jako Kingův fanoušek to beru jako jen jako úmyslnou podobnost se jmény a jednou budovou.

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Moc jsem se pobavil u Desetivteřinového Toma, který je odkazem na společný film, který spolu Drew a Adam dělali.

plakát

Mortal Instruments: Město z kostí (2013) 

Děs, bída a utrpení by měla provázet ty, co udělali scénář. Ať už studio, které dotlačilo scénáristy nebo scénáristi samotní. Další zvrácený pokus vytvořit frenčajz za každou cenu, aby to sypalo prachy. Mám přečteny všechny knihy a zklamaný jsem až na půdu. Po této zkušenosti mě napadá, že i knihy Twilight nemusí být tak špatné, jako filmová série.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

2 * za to, že jsem to dokoukal a za Charlize. Je to tak blbý, že to ani nejde přirovnat. Bella Sněhurka je stejně nepřesvěčivě hraná jako Sněhurka Bella (a to jsem přetrpěl jen kvůli tomu, že v práci musím čas nějak zabít ..... stejně jako dneska). Nemůžu říct zase striktně, že je to špatný film, ale pokud 12x za film zívám a 12x si dám pauzu, abych strávil nudu, tak to o něčem vypovídá.

plakát

Protektor (2009) 

film je dobrý, zapůsobí na člověka tak jak má, ale v podstatě hraje na naši strunu tím, že ukazuje ty ošklivé nacisty, jaký to byli svině. Tyhle filmy vždycky zapůsobí nejdřív tématem a potom teprve tím, jestli vůbec byli dobře zpracované

plakát

Bitch Slap (2009) 

jedna hvězdička za neustálou expozici vyprsených holek :)

plakát

Velmi nebezpečné známosti (1999) 

Velice povedené přenesení Valmonta od Miloše Formana do formy koukatelné pro širší veřejnost. Forman je forman, ale tohle se mi líbilo stejně.