Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Poslední recenze (376)

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

S jistou subjektivní perspektivou dokážu asi pochopit, že knižní předloha sama o sobě musela působit velmi zajimavě, psychologicky i mysteriózně, a že veškeré dialogy a aspekty samoty spolu s podstatou a řešením osobních problémů včetně představy a smyslu pavouka, mohly působit v čtené podobě více kreativně a přirozeně. Zfilmování mi přpadalo jakoby neúplné, atmosféra nebyla dostatečně vstřebatelná, chyběla tomu hloubka a celé to působilo spíše podivným dojmem.

plakát

Jídlo dělá člověka: Experiment s dvojčaty (2024) (seriál) odpad!

Bohužel, je to vcelku smutné, když je celý pořad postaven na výzkumné studii, která sleduje jen část parametrů, které se jí zrovna hodí do narativu. Hlavním měřícím parametrem pro vytvoření závěru oné studie bylo po časovém úseku osmi týdnů snížení LDL (žádoucí) u lidí s veganskou stravou, nicméně o tom, že studie také registrovala snížení jejich HDL (nežádoucí u zdravé diety), případně zvýšení triglyceridů (už vůbec ne žádoucí), o tom už se nemluvilo! ZDROJ

plakát

Sex O'Clock (2023) (seriál) 

Ve zpropadených českých televizních vodách nadmíru podařená, vtipná, osobitá a všestraně vyvážená drama série z rodinného prostředí. Překvapivě nápaditý scénář, kvalitní herecké výkony, skvělá hudba a výborná struktura z hlediska výprávění i střihu. Okolní prostředí blízkého Zlína podáno také velmi originálně. Oproti svému britskému předchůdci se drží při zemi a ve více konzervativnějším duchu, z čehož jsem měl zvláště v posledních dílech velkou radost. Skutečně velké a hlavně nečekané překvapení, u české produkce dávám zpravidla o jednu hvězdu více, protože tohle se u nás prostě příliš nevidí!

Poslední hodnocení (1 418)

Hrozba smrti (2024)

24.03.2024

Odloučení (2022) (seriál)

24.03.2024

Kosmonaut z Čech (2024)

06.03.2024

Duna: Část druhá (2024)

05.03.2024

Jídlo dělá člověka: Experiment s dvojčaty (2024) (seriál)

odpad! 05.01.2024

Maestro (2023)

28.12.2023

Vánoční ulička (2023)

25.12.2023

Trable o Vánocích (2015)

25.12.2023

Nech svět světem (2023)

21.12.2023

Reklama

Poslední deníček (14)

To bylo zas něco!! :-)

Batman V Superman - Special Event

Někdo kouká doma s přáteli na seriály, jiní tráví čas venku, v přírodě nebo chodí do kina na filmy, no a pak jsou tu ti, kteří se jen tak z ničeho nic rozhodnou zajít se svou filmovou rodinou na takovou, možná (dost hodně) trošku šílenou akci, jako je například rádoby napodobení supermanského létání. Ano, přesně tak, supermanského létání. Takové to, když ruku setnete v pěst, dáte charismaticky s nadějným očekáváním před svůj obličej, no a najednou letíte. Tedy, samozřejmě, ne úplně tak doslovně. :-)

Dne 16.3 jsem měl možnost s dvěma super lidma z týmu ČSFD navštívit speciální propagační akci distributora Freeman Entertainment, která byla uspořádána za účelem propagace aktuálně nejnovějšího a zároveň i nejočekávanějšího filmového titulu od této distribuční společnosti. Jak už popis akce asi napovídá, šlo o film Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti. Po příchodu do moderních prostorů Hurricane Factory v Praze jsme se uvítali, chvilkově popovídali s přítomnými, no a než jsme se stihli nadát, už se nás jal instruktor, který nás odvedl do místnosti, kde jsme byli dostatečně podrobně proškoleni o zásadách a pravidlech potřebných k praktikování létání. Rozdělili jsme se na dvě skupiny a hurá do vzduchu!! Celou tuto parádní akci samozřejmě doprovázela také všudypřítomnost dvou hlavních exhibičních hrdinů, kteří se osobně, přímo před našima očima utkali v napínavém (skoro-filmovém) souboji! Nezapomenutelný zážitek, příště bychom mohli dát třeba seskok z letadla, ne? :-)

Koukněte na video!!

 

S Martinem a Bárou. Byla to paráda! Díky moc!! :-)

Promo 2
Promo 2
D: čeština
08:46