Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (130)

plakát

Souboj pohlaví (2017) 

Jeden z nejlepších i LGBT filmů vůbec.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Prosím nechoďte na ID4 2 do kina jako na něco nového! Je to prostě druhý díl! Máme tam 75 % starých známých herců, super efekty. Příběh je postavený na situaci, kdy se na zemi vrátí královna ze zapomenuté lodi a chce s pomocí zbývajících kosmických lodí provrtat do jádra země díru a vysát ze země energii. Na pomoc pozemšťanům však letí jiná mimozemská civilizace a také jim pomůže. S touto civilizací se na závěr lidé spojí a měli by se společně v dalším díle vydat do vzdáleného vesmíru úplně vetřelce vyhladit. Ty totiž napadají planetu po planetě jak víme, a jelikož je královna zabita, vrací se lodě strachy nikdo neví kam!

plakát

Interstellar (2014) 

Po šestém smyslu a inception je tu Interstellar !!! Podle mne nejlepší sci-fi všech dob!

plakát

Volný pád (2013) 

Pěkně zahraná germánská gay policejní pohádka.

plakát

Zloba - Královna černé magie (2014) 

Královna je krásná pohádka. Super zahrané pohádkové role. Triková smršť od začátku až do konce. Angelina je perla filmu. Mohla by někdy hrát sama sebe.

plakát

Godzilla (2014) 

Viděli jsme v IMAX. Dech beroucí triky. Film z vás vyrve všechnu energii, budete napětím chtít odcházet ze sálu, chytat se za hlavu při každém řevu monster. Zatím nejlepší film co jsem viděl v Imax kině. Rozhodně to není jak píší ostatní , že tam monstra nejsou vidět atd. Triky jsou pěkně rozloženy po celé délce filmu. Rozhodně doporučuji jít na to do kina a IMAXU!!

plakát

Noe (2014) 

Tento neo-křesťanský epický snímek se mi líbil moc. Jeho skryté tendence smést z povrchu zemského homofobní prostředí se podařilo. I když je to film U.S.A. Trošku mi vadily kombinace lékařských dat z výzkumů lidského sexuologického prostředí. Dvojčata sestry, odcházející syn jak z učebnice - výzkum homosexuality. Nakonec však duha na nebi setřela všechny moje pochybnosti a film mi přišel zábavný i dojemný. Ačkoliv pro buranskou část křesťanských fanatiků absolutně nestravitelný. Avšak oni filmové školy nestudovali , tak viva holywood old school .Rozhodně by snímek bodoval i v duhovém sále febiofestu nebo mezipaterech. Jinak na IMdb 7,7 z 10!!!

plakát

Kráska a zvíře (2014) 

Do kina šlo spousta dětí....je to pohádka o dobru a zlu. Je to pohádka především pro děti , nádherně vizuálně udělaná.