Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (59)

plakát

Sex Tape (2014) 

ˇučel splnilo, kino se řezalo smíchy a to stačí k dobré atmosféře:) větší propagandu Applu jsem v životě neviděla, ale i to se dá brát jako vtipná složka, Segela mám opravdu ráda a bez něj by film stál vážně za starou belu.

plakát

Lucy (2014) 

Po vcelku zajímavé dynamice první poloviny filmu, druhá poněkud zklame... Člověk se neubrání myšlenkám na J. Deppa a Trascendenci, a celý závěr je tak trochu zklamáním, nicméně poměrně zajímavý snímek , se slušnými hereckými výkony , ve kterém Freeman konečně dostal víc řádek scénáře, než jeho obvyklé dvě věty následované mohutnými titulky v závěru filmu ...

plakát

Enderova hra (2013) 

Bez knižní předlohy se divák poněkud ztrácí v kolotoči zmateného dějového vývoje, zajména pak závěr působí dojmem totální nepatřičnosti. Osekat knižní předlohu musí skoro každý filmový tvůrce, ale dá se to udělat i s elegancí a inteligencí.

plakát

Druhá šance (1999) 

takže abych držela krok s filmem...pozitivum: Bruce Willis je fakt vtipnej s tím dlouhým hárem a Pfeifferová s houkačkou na hlavě negativum: no asi většina včetně dlouhých 95minut z čehož snad dvě třetiny tvoří flashbacky, když zapnete film a pak překliknete na konec hned je vše jasné bez toho aby bylo nutné vidět zbytek Ale ta realitní agentkka mě fakt dostala :D

plakát

Wolverine (2013) 

Asie jako taková mě sice fascinuje, nicméně k wolverinovi mi jaksi nesedlo. A ten způsob jakým mu "odebírali schopnost " skrze useknuté drápy se mi jevil pochybným, každopádne Hugh Jackman je skvélý herec a vizuálně to bylo dobře zpracováno takže 3,8 :)

plakát

Svět podle Garpa (1982) 

Natočit film podle Irvinga je úkol nelehký a myslím si, že si tvůrci "ukousli moc velké sousto" . Atmosféra je naprosto odlišná od knižní předlohy a postavy jakoby byly mnohem plošší.Z filmu vyzařuje uspěchanost a snaha nacpat přes 500 stránek do dvou hodin, přičemž je vynechán prolog i epilog. Herci se snaží seč můžou ,ale ani dobré obsazení nemůže zachránit špatný scénář.

plakát

Saturnin (1994) (seriál) 

Je pravda, že postavy příliš nesplnily mou původní představu, ale to neubírá jejich představitelům na zásluhách za herecký výkon. O. Vízner mě nejednou rozesmál, ačkoliv jsem zábavné scény znala předem z knihy, stejně mě vždy mile překvapily :) Jsem moc ráda, že do filmu zařadily alespoň zkrácené verze teorií doktora Vlacha, protože patří v knize mezi mé nejoblíbenější pasáže (zejména teorie koblihová :D )

plakát

Pýcha a předsudek (2003) 

Měli by se trochu poučit od Nebezpečných známostí, pokud budou příště chtít převádět klasiku do moderní doby... neříkám že je to ideální, ale alespoň dobře zpracované, narozdíl od této frašky:)

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Zasmála jsem se u toho dost a dost :D Sympatická komedie s nevtíravým humorem, už volba jmen hlavních postav je vtipnou hříčkou . Jedna skvělá hláška střídá druhou:) Co se týče do sofistikovanosti zápletky - no comment, ale kvůli tomu jsem si to nepouštěla takže žádné zklamání.

plakát

Air (2005) (seriál) 

Nějak si neumím ujasnit jestli to byl happy end či ne... každopádně celkový dojem je příznivý:) ještě mi zbývá zkouknout OVA a speciály tak se těším:)

Ovládací panel
3 body