Uz od prvého traileru som tomu veril a diky bohu som sa nesklamal.Pritom povodnu Planetu Opic neako nemusim,ved tam stoji za rec iba prvy diel.Paci sa mi ta navaznost na stare diely a tiez logickosť scenára,dobra rezia a mame tu asi zatial najlepsi Blockbuster roka.
Tak toto ma už absolútne presvedčilo o tom že Južná Kórea je v posledných rokoch asi najlepšou krajinou v žánri thriller{vid.Ajeossi,Akmareul boattda,Yongseoneun Eupda,....atd}.Ani by som sa nedivil keby v Hollywoode z tohto urobili remake,Pre mňa absolútna pecka,pričom ma bavila aj prvá polovica filmu,ktorá je hlavne o šikanovaný jednej z hlavných postav.
od druhej polovice 1.serie absolútna seriálová bomba.zo začiatku som to sledoval ako dalsi seriál s epizódami ala CSI,ale hlavný dej ma dostal.Po odpozeraný 2.serie čakám na tretiu sériu a vcelku ako seriál musím odporučiť.
Mafie (2006)
Fakt dobry film a este k tomu s talianska.
Seznam smrti (2011)
Pre mna prekvapenie roka.
Territories (2010)
nedotiahnute do konca
Warrior (2011)
Hardy je KING
Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)
Lepšie ako prvy diel.
Válka Bohů (2011)
Snyder je len jeden.
Lovci hlav (2011)
Super zapadajúca skladačka.
Apollo 18 (2011)
Škoda ze to nie je Apollo 20 a podla found footage.To by bolo fakt super.Aj toto je pre mna super ked som vyznavačom astroarcheloogie.
Drive (2011)
....štýlove,drsne a hlavne ne-vykalkulované dielo...... !!!!MASTERPIECE!!!!!
Bienvenue chez les Ch'tis (2008)
Stara dobra Francúzka komédia je späť.BRAVO .
Noc hrůzy (2011)
Originál je originál.Toto je o niečo slabšie a hlavne to nema tu dušu co povodny film,ale da sa na to pozriet.
GANTZ (2010)
Výborne a pritom original mangu nepoznám.
Veteran, The (2011)
Koniec vyborny,ale škoda hluchých miest medzi tym.
Zrození Planety opic (2011)
Green Lantern (2011)
Pre mna dosť nuda.
Macabre (2009)
No tak toto je sakra prekvapenie. Vynikajúce gore scény a vcelku slušná rezia.
The Pacific (TV seriál) (2010)
sklamanie
Falling Skies (TV seriál) (2011)
Strasne umele dialógy,slabe herecke výkony a hrozne Cgi efekty robotov. Normálne sa divim ze toto produkuje S.Spielberg.POZOR PATOS!!!!!
Galimatyáš (2009)
Tak toto dokážu len Francúzi.
Pohwa sogeuro (2010)
odpad!Vizualizácia ,vyprava ,bojove scény to všetko by bolo za jedničku,ale študentov ktorí poriadne nevedia ani strielat a behom troch dni sa už dokážu vyznať aj vo vybušninach. Pričom im veli student, ktorí este nikoho nikdy nezastrelil.To uz je bomba. Medzitým este dejove blato o matke a o pisani listu matke.Ten zaver to už uplne zabil.Studenti maju strategiu a strielaju ako stari marinaci a samozrejme severní korejci idu na to strmhlav bezhlavo a hlavne hlúpo.Proste je to pátos a blbost, čiže !!!!!ODPAD!!!
Zkažená mládež (2007)
Výborne, mrazive a reaálne.
Ukrutnost (2010)
Kitano sa vracia k tomu čo vie najlepšie.Skvele !!!!
Runaway, The (TV seriál) (2010)
Po seriáli Take dalsia dobra produkcia z UK.A opat s pera Martina Cole.
Largo Winch II (2011)
lepšie ako jednička,hlavne akcia.
Stake Land (2010)
po dlhej dobe nízko rozpočtový film ktorý ma dostal a hlavne depresívne zničil.
Odcházení (2011)
odpad!BRAK!!!!!!!!
Bangawoon Salinja (2010)
Absolútna pecka.Vôbec mi nevadili aj občasne humorne časti.
Případ Kim Bok-Nam (2010)
Mother's Day (2010)
Čakal som odpad ale milé pre kvapkanie.Hlavne Rebecca De Mornay je tu vo svojej životnej úlohe.Jasne nie je to uplne dokonale ale mňa to bavilo.
Strážce pořádku (TV seriál) (2010)