Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (170)

plakát

Sinister 2 (2015) 

Nebylo to špatný, ale u některých filmů, by měli scénáristi zůstat u první verze a nedělat žádný remaky, většinou nejsou tak dobrý.

plakát

Chirurgové (2005) (seriál) 

Dívala jsem se na to do tý doby, než zabili Jeffreyho Deana Morgana, pak už to nemělo cenu.

plakát

Insidious (2010) 

Skvělej horor. Úplně s úžasným koncem a skvěle vymyšlenej děj! Herec je super sympaťák, a ten mladej klučina podal úplně super výkon. Jediná postava, která mě ve filmu vadila, byla Rose Byrne. Jinak super.

plakát

Sanatorium (2004) 

Film s mojí oblíbenkyní Doillon! Sice to neni extra horor, ale pro mě je to super podívaná vždycky!

plakát

Tunel smrti (2005) 

Asi se trošku ztrapním, ale mě se tento film líbil hodně! Hodně sem se u něj i bála a musim říct, že celkově mi byli sympatičtí i herci. Konec byl trošku přitažený za vlasy, pro to bod dolu, ale jinak super horor.

plakát

Spolek nemilosrdných (2009) 

Nemůžu si stěžovat. Kvůli nekvalitnímu notebooku, celý film se sluchátky v uších. Lekačka prvního kalibru. Tyhle filmy jsou moje slabost. Pro mě naprosto dokonalý ;-)

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Bezkonkurenční co se týče scén, kdy se člověku zvedne ,,kufr".. Hvězda dolu za počítačové efekty, na které mám čuch a byly tam dost hodně vidět. Herečka sama o sobě sympatická, herec mi připomínal Reevse, takže o to lepší! ;-P Jinak konec super a cigánská baba, k nezaplacení děsivá!

plakát

Monte Carlo (2011) 

Já mám pro tyhle holčičí filmy slabost, možná je to tim, že sem holka? :-P kdo ví... Ale, je fakt, že jednu hvězdu sem odebrat musela za pár nudných scén, který sem musela přetáčet, jinak bych se ukousala. Zkrátka mohlo tam být míň romantiky a víc napětí. Nevadí.. Film se mi líbil. Herečky jsou jedny z mých top. Palec nahoru :-)

plakát

Jízda smrti (2007) 

No... co dodat. Úplně tento film zavrhnout nemůžu. Mám ráda filmy, kde nechybí pořádná lekačka. Herci byli teda trošku nepřesvědčiví to je pravda. Celkově bylo vidět, že film spíš prožívají podle scénáře, ale za to ,,svědci Jehovovi" byli opravdu dokonalí. Proběhla mnou husina, při pohledu na jejich vraždění s úsměvem od ucha k uchu. Konec mě trošku zklamal, ale zároveň mám ráda otevřené konce, takže to nebylo tak hrozný. Zkrátka je vidět, jak fanatická víra dokáže zničit Svět, a zanechává to v divákovi celkem záludnou otázku, zda-li se toto může stát i v reálném životě. Může?