Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (9)

Žena v černém

Žena v černém (2012)

Kdybych se na tenhle film podívala sama, nevim co by se stalo. Koukala sem na něj s nejlepší kamarádkou a během filmu jsme obě asi čtyřikrát vykřikly hrůzou, až si můj bratr s mamkou myslely že jí škrtim. Nejlepší triller alias horor, co jsem kdy viděla! Bylo to tak dokonale propracované a nečekaný závěr mě naprosto vyděsil, ale i ohromil a dojal. Opravdu jsem nečekala co dokáže ohromný dům na pohled skoro jako dům masového vraha, pár lekavých scénech a super herci jako je třeba D. Radcliffe. Není co vytknout, rozhodně se na tenhle horor podívám znova, tentokrát snad sama a znovu si ho užiju.

Kruh

Kruh (2002)

Tenhle horor je prostě klasika! Na tomhle sem začala a vždycky když se na něj dívám tak si vzpomenu na svoje dětství nebo na Scary Movie :P Ale teď fakt. Bála sem se pak video kazet asi tak rok a televizi si přehazuju přikrývkou dodnes, že se bojim, že z ní Samarka vyleze :D Ale horor je to peckovej a vlastně celej film se člověk prostě bojí, počítá dny do smrti hlavní postavy a přemýšlí jak umře a navíc děj je tak ponurý, že vás to naprosto uchvátí! Tenhle film se Japončíkům fakt povedl :)

Smrt přichází v bílém

Smrt přichází v bílém (2003)

Koukala sem na tenhle horor v noci a sama v bytě. Mohla sem se doslova posra*! Tak takhle dokonale propracovanej horor sem snad v životě neviděla! Nejenže konec sem vůbec nečekala, ale já nečekala nic co se dělo v tom filmu. Jasný je, že po chvíli vám dojde ,,Oni jsou asi mrtví", ale to nemění nic na tom, že to je skvělej horor a v nejbližší době se na něj určitě znova kouknu!

Králové ro(c)ku

Králové ro(c)ku (2006)

Včerejší noc jsem se u tohohle filmu hodně dobře pobavila :-) Opravdu Jack Black, ale i Kyle Gass odvádějí opravdu nepřekonatelné výkony, ať už na jevišti nebo doma u televize s dýmkou míru. Určitě se na tenhle film v nejbližší době kouknu znova :-)

Protivný sprostý holky

Protivný sprostý holky (2004)

Až na nějaký nedostatky je ten film super! Rachel je fakt super herečka a Lindsay s Amandou taky. Jedinej kdo mi tam strašně vadil a to jak stylem mluvení tak svym celkovym projevem byla Lacey Chabert, ale jinak hezkej pohodovej filmík.

Noční můra v Elm Street

Noční můra v Elm Street (2010)

Možná asi budu divná, když se to skoro nikomu nelíbí, ale já sem z toho filmu byla unešená. Líbila se mi každá minuta, a když si pak myslíte, že hlavní postava je ta blondýna a že to přežije najednou bum a je po ní. Prostě pecka. Navíc tam hraje Kyle, což je můj favorit od Hrůzy v Connecticatu :) Mě se ten film fakt líbí a můžu na něj koukat furt.

Juno

Juno (2007)

Ellen Page mě prostě NIKDY nepřestane udivovat a překvapovat tim jak dobře umí zahrát každou roli, která jí je dána. Fakt suprovej film. Jako ze života, opravdu třída!

Koralína a svět za tajnými dveřmi

Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009)

Naprosto suprový animovaný horor! Od první minuty jsem se skvěle bavila. Trošku mě pak nudily pasáže jako kouzelná zahrada, divadlo, myší cirkus, ale i přes to dávám plný počet, jelikož mě opravdu hodně dlouho nic takhle nenadchlo co se týče animovaných filmů. Řadím ho mezi favority mezi kterými je výjimečný Ratatouille, poté Příšerky S.R.O a V tom domě straší. Vřele doporučuju! :)

V tom domě straší!

V tom domě straší! (2006)

Jedna z mých nejoblíbenějších kreslených hororových pohádek! Poprvé sem to viděla jako menší, ale dodneška tenhle film prostě zbožňuju! Hezká grafika, super příběh a docela i napětí a strach. Líbí se mi, že je to pohádka z klasický americký čtvrti, což mám ráda. Takže pro mě 100%!:)