Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (20)

plakát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Hrůza..... nehledě na to jak to kdo vychvaluje je to příšernej propadák .... neustále se tam jen " kecá " o věcech které se jen opakují .... je to nezajímavé a člověka to přestane bavit ... některé díly jsem jen přeskakovala a proklikávala s tím že tam pár zajímavých slov padlo .... ale jinak? naprosto nezáživné.... a zvrat + závěr .... hrůza ..... mohla bych takhle pokračovat dál ale je škoda plýtvat slova na tohle.... když přičteme ty op který mi hned od začátku lezl na nervy a jistě nejsem jediná nepotřebuje to víc abych dodávala ..... jedno z nejhorších anime co jsem kdy dokoukala.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Ano,ano..... jedna velká trapná reklama na orbitky a big shock.

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011) 

Dojemné a opravud nepopsatejně DECHBEROUCÍ! Pouze mi stále nejde do hlavy..... proč slečna během toho co očehává menstruaci a ví, že ji má mít, plánuje líbánky. Plus ještě to, že 3 den byla bez sebe protože jí už dávno měla mít je pro mě jednoduše nepochopitelné :)

plakát

Will a Grace (1998) (seriál) 

Vtípky jsou naprosto geniální .... seriál doslova miluju :)

plakát

Orphan (2009) 

Opravdu netuším ja tohle hodnoutit... děj byl zajímavý, odhalení také + vraždící dítě.... fakt bomba... ale co ten konec? ... ne tohle se mi vážně nelíbilo, byla to akorád čistá kopie kruhu a místo studny tam bylo jezírko ... no nevím... mohla jsem si místo toho raději pustit znovu kruh protože výsledek by byl stejný včetně fráze "já nejsem tvoje máma" ...

plakát

Kill Me Baby (2012) (seriál) 

Totální blbost.... zasmějete se ale po pár dílech vás ten smích tak či tak přejde + jak se může super ultra neporazitelnej nájemnej vrah bát psa? trošku nesmysl....1* za chytlavej ending.

plakát

Kore wa zombie desu ka? - Of the Dead (2012) (série) 

pokračováni velmi divné všechochuti kde máme upíry, zombie, čarodějky a spousty dalších věcí pomíchaných dohromady .... jako u minulé série řekněme že občas zábavné a občas velmi nesmyslné :D... prostě zábavná blbost jak má být :) víc není ani třeba se vyjadřovat :)

plakát

Kore wa zombie desu ka? - Season 1 (2011) (série) 

tak trochu divná všeho chuť :D .... divná ale částmi i zábavná :) no .... dál bych to asi radši nekomentovala :D....

plakát

Faktor strachu (2001) (pořad) odpad!

opravdu zážitek k nezaplacení vidět někoho jak pojídá varlata ;)