Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Vikingové

Vikingové (2013)

Výtečný seriál. Pohltil mě natolik, že jsem celou první sérii zhlédl v průběhu cca 2 nebo 3 dnů. Žádné přehnané scény. Skvělý příběh - bitvy, intriky, náboženství, zvraty, láska (dámy, zpozorněte!), bitvy (aha, to už jsem říkal)... Neokoukané tváře (to už tu někdo říkal), výtečná atmosféra (taky již zmiňováno) a osobně mám pro Vikingy obrovskou slabost... Takže prostě 5* :)

Star Wars: Klonové války

Star Wars: Klonové války (2008)

Jsem velký fanoušek Star Wars a tenhle seriál je pro mě téměř božím darem. Všechno, co člověku chybí ve filmech, najde v tomto seriálu.... Intriky, sabotáže, vraždy, souboje se světelnými meči, vesmírné lety a velkolepé bitvy. Vizuální stránka seriálu je, musím říct, příjemně provedená a za den jsem schopen zhlédnout i půlku série. Seriál se mi dokonce líbí víc než některé filmové epizody. Tvůrcům tleskám.

Star Wars Povstalci

Star Wars Povstalci (2014)

Jako velký fanoušek Hvězdných válek snad ani nemůžu dát míň než čtyři hvězdy. Docela mě překvapují zdejší bláboly o průměrné, podprůměrné a špatné animaci. Proti Klonovým válkám není o moc horší a i kdyby byla, seriál má poměrně poutavý příběh, sympatické postavy a já jen doufám, že tomu tak bude i nadále. Doplnění po zhlédnutí 3. série: Je vidět, že autoři celkem obratně pracují s dějovými zvraty a mají i cit pro výběr postav. Velkoadmirál Thrawn byl výborný, agent Kallus rovněž. Těším se na další sérii.